Sfârşit dramatic pentru Otilia și Veronica. Cele două foarte bune prietene vor fi înmormântate în aceeaşi zi

Și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier, iar rudele au decis să organizeze funeralii comune pentru Veronica Fili, 22 de ani, de origine italiană și Otilia Camelia Ceornodolea, în vârstă de 23 de ani, originară din România. Ceremonia funebră va avea loc miercuri, 12 iunie, la ora 15:00, în Catedrala San Giorgio din Sassuolo.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

Cele două prietene locuiau la Sassuolo și joia trecută se îndreptau cu mașina spre aeroportul din Bologna pentru a călători în Spania, la Valencia, când un autovehicul de mari dimensiuni a tamponat mașina Alfa Romeo 147 în care se aflau. În accident și-a mai pierdut viața Zainaba El Aissaoui, 41 de ani, de origine marocană, care se afla la volanul autoturismului, iar o a patra pasageră, Souaad El Aissaoui, 22 de ani, se află la spital cu numeroase fracturi.

Veronica și Otilia erau prietene inseparabile. Împreună cu Souaad, plecau în Spania pentru a face o surpriză la o altă prietenă, cu ocazia aniversării zilei sale de naștere. Le ducea la aeroport Zainaba, sora mai mare a lui Souaad. Cele trei au murit la locul accidentului, doar Souaad s-a salvat și luptă pentru viața sa la spitalul Maggiore din Bologna, potrivit rotalianul.ro.

Cu ocazia slujbei de înmormântare primăria din Sassuolo a declarat pentru miercuri, 12 iunie, zi de doliu în localitate. Toate instituțiile publice vor arbora drapelul de culoare neagră și în timpul programului de lucru se va ține un minut de reculegere în amintirea victimelor tragicului accident.

Citește mai mult pe stirilekanald.ro

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate