Sfârșit tragic pentru o fetiță de patru ani! Întreaga față i-a fost mâncată de șobolani în timp ce zăcea moartă în pătuț. Tatăl ei este acuzat de omor

O fetiță de doar patru anișori care a rămas fără mamă încă de la naștere și suferea de sindromul Down, a avut parte de un sfârșit îngrozitor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 4 ani! Întreaga față i-a fost mâncată de șobolani în timp ce zăcea moartă în pătuț.


In articol:

Micuța Willow Dunn din Brisbane, Queensland, Australia, a fost găsită de propriul ei tată moartă în pătuț sâmbătă dimineața, dar cu toate acestea nu a solicitat ajutor medical și nici nu a sunat la poliție. Bărbatul și-a lăsat propriul copil să putrezească în pătuț până luni dimineața, când s-a gândit că ar fi timpul să sune la serviciile de urgență.

Fetița de doar patru ani a fost lăsată să zacă moartă în pătuț patru zile. Este terifiant cum au găsit-o oamenii legii 

Oamenii legii au fost contactați de tatăl copilei abia a patra zi după ce a fost descoperită moartă. 

În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, fetița a fost găsită în dormitorul din spatele casei închiriate. Corpul fetiței ea deja în descompunere, iar fața i-a fost mâncată de șobolani. De asemenea, a fost găsită cu arsuri la nivelul scalpului și răni infectate la nivelul șoldului, scrie The Australian”, citat de Daily Mail.

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 4 ani! Întreaga față i-a fost mâncată de șobolani în timp ce zăcea moartă în pătuț.

Fetița care a rămas fără mama biologică, după ce femeia a murit în urma complicațiilor cauzate de naștere, locuia alături de tatăl ei, mama și sora vitregă. Deși locuia alături de alte trei persoane în casă, doar tatăl este suspect și acuzat de omor. Împotriva mamei și surorii vitrege nu au fost găsite dovezi care să le incrimineze.

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 4 ani! Întreaga față i-a fost mâncată de șobolani în timp ce zăcea moartă în pătuț.

În plus, s-a sesizat și Departamentul pentru Siguranța Copilului, care a avut contact cu familia fetiței. Șeful poliției care a preluat cazul a ridicat mari semne de întrebare cu privire la responsabilitățile departamentului de protecție a copilului, departament care se ocupa de acest caz.

Citeste si: Actriță de filme pentru adulți, gest uluitor. Ce-a putut să facă în grădina casei în plină carantină VIDEO

„Marea întrebare într-un caz atât de oribil de presupusă neglijență, este modul în care un copil vulnerabil a ajuns într-o asemenea situație și cum ar fi putut fi prevenit acest lucru”, a spus polițistul Dan Purdie.

Vecinii spun că nu au văzut-o niciodată pe micuța de patru ani, deși familia locuia acolo de multă vreme

La locul crimei au ajuns și vecinii care au adus câte un omagiu pentru fetița care a fost lăsată să moară în chinuri. Oamenii au spus că nu au văzut-o niciodată pe fetiță, nu știau că în familia lor există și o fetiță de doar 4 anișori.

Citeste si: Înfiorător! Un tată și-a bătut cu bestialitate propria fiică, după care i-a dat foc. Motivul este halucinant

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 4 ani! Întreaga față i-a fost mâncată de șobolani în timp ce zăcea moartă în pătuț.

„Au fost acolo de mult timp și nu știam că și locuia și o fetiță acolo”, a spus un vecin.

Citeste si: Numarul de cazuri noi de COVID-19 a crescut usor fata de ziua de ieri. Iata cum arata noul bilant!

O anchetă se află în desfășurare, pentru a stabili dacă fetița a fost lăsată să moară de foame sau nu i s-au administrat la timp medicamentele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate