Sfaturi privind alegerea unei case de pariuri online

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Pariul la diverse case de pariuri, poate părea un joc. Dar, fiindcă sunt implicaţi şi banii, nu este aşa. De aceea trebuie să aveţi în vedere că, parierea la case de pariuri online implică şi riscuri, pe care trebuie să fiţi dispuşi să vi le asumaţi.

Acestea fiind zise, vom dezbate unul dintre cele mai  importante puncte referitoare la pariul online: alegerea unei case de pariuri sportive care să se potrivească cu profilul vostru. În continuare veţi găsi câteva sfaturi cu privire la alegerea caselor de pariuri sportive, în funcţie de necesităţile voastre.

Folosiţi un comparator de pariuri

Una din deciziile cele mai importante atunci când vă decideţi să pariaţi la case de pariuri licenţiate, este utilizarea celor potrivite. Însă, există o mulţime de case de pariuri legale, iar alegerea lor necesită mult timp de informare şi mult efort.

Este indicat să faceţi această analiză utilizând un comparator de case de pariuri de recomandate. Pe aceste pagini sunt analizate principalele site-uri de pariuri online, pentru a nu fi nevoiţi să intraţi în fiecare casă, pentru a face comparaţie.

Căutaţi referinţe şi opinii

Dacă aveţi prieteni care pariază online la case de pariuri din România, întrebaţi-i despre experienţa lor sau lansaţi întrebarea pe reţelele de socializare.

O altă opţiune este să căutaţi pe forumurile virtuale, deşi există riscul de a vă lăsa influenţaţi de nemulţumiri sau comentarii publicitare făcute de jucători falşi, care vor să distrugă o pagină sau să o facă cunoscută.

Nivelul de cote şi promoţii

Bonusul de bun venit oferit de majoritatea caselor de pariuri pentru prima depunere, este important, deoarece vă dă siguranţă, mai ales când vreţi să vedeţi dacă vă place sau nu site-ul, oferta sportivă, modul de funcţionare, etc.

De asemenea, este interesant de comparat cotele oferite de fiecare site, pentru sportul care vă interesează. Dar nu este cel mai important, deoarece cotele variază.

Metode de plată disponibile

Verificaţi dacă metoda de plată preferată este disponibilă pe site-urile care vă plac cel mai mult. Din motive de securitate, multă lume preferă să nu folosească carduri de credit sau debit, ci sisteme tip Paypal sau cartele reîncărcabile.

Pariaţi de pe computer sau de un smartphone sau tabletă?

Acest lucru poate părea banal, dar nu este deloc. Imaginaţi-vă că vă înregistraţi şi începeţi să pariaţi la diverse case de pariuri, care au doar versiunea pentru computer sau a căror versiune pentru mobil nu este suficient de completă, iar apoi descoperiţi că este mult mai practic şi mai rapid să pariaţi pe mobil.

Dacă faceţi parte dintre cei care nu prea deschid computer-ul, sau dintre cei care nu întotdeauna pariază de acasă, vă convine să alegeţi o casă de pariuri cu aplicaţie pentru mobil şi tabletă, care să funcţioneze bine sau, cel puţin, să aibă un site adaptat pentru aşa ceva.

Aşa că, este indicat să încercaţi să pariaţi de pe mobil, sau să vedeţi opţiunile de aplicaţii pe Google Play sau Apple Store.

Încercaţi secţiunea pariuri live

Dacă faceţi parte dintre cei care preferă să parieze live, pentru a trăi emoţiile partidelor

sau turneelor, buna funcţionare a pariurilor pentru evenimente live este esenţială pentru voi.

În plus, în cazul acestui tip de pariuri puteţi găsi cele mai bune cote şi promoţii. Alegeţi o casă de pariuri al cărei instrument de pariuri pentru evenimente în direct este greu de distrus( profitaţi de bonusul de bun venit, pentru a-l încerca).

Bonusul de bun venit nu reprezintă totul

Ceea ce fac majoritatea (ca să nu spunem toate) caselor de pariuri pentru a-şi atrage clienţii, este să le ofere nişte bonusuri de bun venit foarte ridicate.

Cu toate acestea, este bine să nu vă ghidaţi exclusiv pe faptul că veţi primi bonusul de bun venit cel mai mare. Există mulţi alţi factori (toţi cei indicaţi anterior) care sunt foarte importanţi.

Din acest motiv, este bine să vă informaţi temeinic înainte de a paria la cea mai bună casă de pariuri. Pe 10pariuri.ro, veţi găsi toate informaţiile necesare despre bonusuri case pariuri, ponturi pariuri şi multe altele.

Aici veţi putea citi biletul zilei şi alege din topul caselor de pariuri, o casă de pariuri potrivită pentru voi. Un bun exemplu este Betano. Această casă oferă un bonus betano atractiv, de care merită să profitaţi. Succes!

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

 


Citește și:

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Mesajul lui Raed Arafat, la 30 de ani de la înființarea SMURD! Era un simplu medic și a pornit la drum cu o mașină cumpărată la mâna a doua, câțiva voluntari și dorința de a...

Aeroporturile vor introduce testele COVID-19 care dau rezultate în 30 de minute!

Medici din Ploiești au uitat un pansament în abdomenul unei mame, după naștere! "Aveam frisoane și bufeuri de căldură..."

Clipe grele pentru o tânără avocată din Cluj și fetița ei de doar un an, după ce părinții ei s-au infectat cu coronavirus: „Sigur nu stii durerea pe care eu am trait-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies