Sfaturile lui Bogdan Mocanu pentru fetele din casa Puterea Dragostei: „Roxanei i-ar trebui niște silicoane”

Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai populari și iubiți concurenți din casa Puterea Dragostei, le-a oferit fetelor câteva sfaturi pentru a arăta mai bine.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bogdan Mocanu își dă cu părerea despre fetele de la Puterea Dragostei
Bogdan Mocanu își dă cu părerea despre fetele de la Puterea Dragostei


In articol:

„Sunt Bogdan Mocanu și astăzi mi s-a propus să dau niște sfaturi unor fete din spațiul public”, a spus câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei.

„Bianca Nelson, mai nou, cred că i-ar trebui un regim alimentar mai bogat în calorii, caon să mai pună pe ea. Am înțeles că e în negocieri cu Livian pentru niște silicoane. În rest, i-ar trebui doar exerciții de întreținere.

Andra Mocanu - nu îi mai trebuie nimic, e perfectă. Ea să se mențină așa și am eu grijă, mă ocup eu de asta. nu îi mai trebuie nimic.

Bogdan Mocanu își dă cu părerea despre fetele de la Puterea Dragostei
Bogdan Mocanu își dă cu părerea despre fetele de la Puterea Dragostei

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Ana Lintaru - face sală deja, se întreține, nu sunt în măsură să îi dau sfaturi. Sunt sigur că se ocupă de dietă. Atât.

Roxana - ca să își întrețină spatele să încerce niște genoflexiuni. Niște silicoane i-ar trebui, că nu poate să facă nimic să-și crească natural. Să facă ce face Turcu la sală.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj despre cum îl afectează problemele din ultimele zile: "Se întâmplă foarte multe nebunii în casă, în mintea mea, în inima mea. Turbez"

Citeste si: Motivul șocant pentru care Jador s-a sărutat cu Ligi la Puterea Dragostei! ”Ea și-a calculat totul de acasă, din fața televizorului”! Un fost concurent a aruncat bomba

Marinela ar trebui să fie un pic atentă la alimentație, deja nu mai e în topul ei. Văd că se pune un pic de grăsime și pe brațe. Ar trebui să faci niște cardio, să mai tai din calorii și din alimentație. Nu te duci într-o direcție bună, te văd cam pufoasă. Marinela ar trebui să mai slăbească vreo 3-4 kilograme și apoi să se apuce de sală ca să se vadă fibra pe ea. Ar trebui să lucreze picioarele și să facă mai mult cardio ca să ardă”, a spus Bogdan Mocanu despre fetele de la Puterea Dragostei. 

Ce a spus Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei despre celelalte fete

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu? "Vorbește și acum cu fostul iubit la telefon"

A dat lovitura! Veronica Vulpiță, imaginea unui brand de haine

Superalimentul care însănătoșește inima și vasele de sânge: Este un adevărat elixir

Dani Mocanu îşi bate joc de ameninţarea virusului ucigaş din China: „Atenţie mare!”

Am aflat ce mai face grecul Alexander de la Puterea Dragostei Grecia, de care a fost Roxana îndrăgostită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies