Show total cu Faimoasa de la Exatlon Cristina Nedelcu. Uite ce face in timpul concursurilor de gimnastica pe care le castiga Video

Cristina Nedelcu, multipla campioana mondiala, europeana si nationala la gimnastica aerobica este una dintre Faimoasele celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

La 31 de ani, una dintre Faimoasele celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania, Cristina Nedelcu, se poate mandri cu o cariera stralucitoare, ce i-a fost recunoscuta la concursuri de top de gimnastica aerobica din intreaga lume.

In 2008, la Campionatele Mondiale desfasurate la Ulm (Germania), castiga medalia de aur, cu echipa, si argint la proba individuala de gimnastica aerobica.  In 2009, la campionatele Europene desfasurate la Liberec, in Cehia, castiga aurul la proba de cuplu. Tot aur aducea Romaniei si in 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfasurate in Franta (Clermont-Ferrand).  Are la activ sase titluri de campioana nationala la gimnastica aerobica. Sunt doar cateva exemple dintr-o istorie plina de reusite, munca asidua, determinare.

 

De altfel, Cristina Nedelcu este cunoscuta pentru show-ul pe care il oferea la fiecare demonstratie de gimnastica aerobica, programele ei fiind, de cele mai multe ori, de natura sa ii lase pe spectatori cu gura cascata. Mai mult decat atat, in imaginile cu ea se poate observa ca frumoasa Faimoasa Cristina Nedelcu face o risipa uriasa de energie cand se afla pe plansa si ca mobilitatea ei este fantastica.
„Sunt entuziasmata si emotionata sa am ocazia sa particip intr-o competitie precum <Exatlon>. Sunt sigura ca va fi o experienta unica, care ma va ajuta sa ma descopar si sa imi depasesc limitele fizice si psihice. Cand am primit propunerea de a participa in aceasta competitie, am spus <Da> fara  sa stau pe ganduri, convinsa ca va fi ceva memorabil!”, a declarat sportiva.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: