Și-a filmat soția pentru a afla de ce se trezește subit din somn. Ce a găsit pe filmare pare luat dintr-un film horror

Un cuplu din SUA a decis să se filmeze în timpul nopții, după ce au observat mai multe obiecte mutate prin cameră.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Și-a filmat soția  pentru a afla de ce se trezește subit din somn
Și-a filmat soția pentru a afla de ce se trezește subit din somn


In articol:

Un bărbat din SUA a decis să monteze o cameră de filmat în camera în care doarme alături de soția sa. Motivul era îngrijorarea față de nopțile nedormite ale soției. I-a mărturisit soțului ei că se trezește în fiecare seară la ora 1:45 și a observat că lucrurile încep să fie mutate prin cameră.

Ce au găsit pe filmare i-a îngrozit

Imaginile surprinse pe camerele de filmat sunt preferatele iubotilor de paranormal, dar pentru cei doi soți a fost un moment parcă desprins din filmele de groază.

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat a doua zi după ce Alexandra Măceșanu a fost răpita! Mama ei a făcut noi dezvăluiri: „A venit aici în recunoaștere”

Citeste si: O mireasă care s-a măritat cu o fantomă de 300 de ani divorțează, după ce a fost forțată să îi exorcizeze spiritul

În videoclip au loc mai multe evenimente paranormale. Ușa de la șifonierul cuplului s-a deschis singură, la fel s-a întâmplat și cu lampa de lângă pat, care a fost ridicată și aruncată pe jos. Cel mai înspăimântător moment a fost când pe cameră, așa cum zice și bărbatul, apare o ”fetiță fantomă”. (Citeste si: VIDEO | Satele care dispar. Există pe hartă, au cod poștal, dar nu mai sunt locuite de nimeni)

”Acest videoclip arată activitatea paranormală care se petrece în casa mea. Câțiva investigatori paranormali m-au contactat și mi-au sugerat să înregistrez dormitorul pentru a vedea dacă poate fi înregistrată vreo activitate paranormală. Aceasta este prima bandă înregistrată. Puteți vedea o fată fantomă la marginea patului și se pare că lampa care cădea trecea prin ea! Voi înregistra mai multe ... Activitatea începe să escaladeze”, a specificat bărbatul.

Și-a filmat soția  pentru a afla de ce se trezește subit din somn. Ce a găsit pe filmare pare luat dintr-un film horror
Și-a filmat soția pentru a afla de ce se trezește subit din somn. Ce a găsit pe filmare pare luat dintr-un film horror

Oamenii legii nu au reușit să facă nimic în acest caz, iar cei doi soți au fost sfătuiți să vorbească cu specialiști în activități paranormale. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate