Și-a ucis fratele, l-a decapitat și i-a agățat brațele în gard! Imagini de la ”muzeul groazei” din Bârlad. Procuror: ”12 ani am visat capul din găleată”

Cazul de la Caracal nu este nici pe departe la fel de violent și de ”horror” ca cel petrecut la Bârlad în urmă cu 21 de ani.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Într-un clasament al crimelor îngrozitoare din istoria recentă a României, fratricidul de la Bârlad de acum 21 de ani ar ocupa un loc fruntaș. Procurorul care a anchetat cazul, Ncolaie Albu, spunea, un deceniu mai târziu, că încă are coșmaruri și că va rămâne marcat pe viață de ce a văzut.

Dacă în cazul Caracal s-a vorbit despre o casă a groazei, la cel de la Bârlad, autorul faptei a transformat strada pe care locuia într-un veritabil ”muzeu al groazei””, după ce și-a decapitat fratele și i-a secționat mâinilie. Capul victimei a ajuns într-o găleată, la poarta casei, pentru a le lua Salubritatea, iar membrele au fost bătute în cuie, de gardul casei.

Citeste si: Șocant! Mama Luizei Melencu au primit un SMS, că fiica ei e în viață! Pe cine au găsit la fața locului

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Familia criminalului de la Caracal, mesaj pentru părinții victimelor, Alexandra și Luiza! Ce le-a transmis

Citeste si: Prima reacție a lui Dani Mocanu după ce a fost săltat de mascați pentru un videoclip: ”Risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”

"Aproape trei decenii m-ai stresat/ Și m-ați batjocorit cât ați dorit/ Dacă ai pătit acum ce-ai meritat/ De bună seamă că ești mulțumit./ Ați fost și sunteți lacomi de avere/ Avere, bineînțeles, nemeritată/ Îmi pare rău, dar n-am nici o putere/ Să-ți dau avere pe lumea cealaltă!/ Pe tata l-ați chinuit cât și cum ați vrut/ Atâta hrană și lichide

voi i-ați dat/ Încat el a murit deshidratat/ E bine că în viață să fii un om corect/ Nu cum ai fost tu, frate, un individ abject/ Ai fost pentru mine un nemernic și un escroc/ De aceea ai sfârșit asemeni unui porc. Nicu Albu, 1998". 

Condamnat la 22 de ani, a executat jumătate

„Am anchetat foarte multe cazuri, dar cu siguranță acesta a fost cel mai sadic pe care l-am văzut vreodată.

Și acum, după 12 ani, mai visez, din când în când, capul victimei, ce zăcea într-o găleată în fața porții. E greu să treci peste așa ceva, probabil mă va marca pentru tot restul vieții", a povestit Nicolaie Mihai, procurorul de caz, în 2010 pentru Adevărul.

Criminalul a fost judecat și condamnat la 22 de ani de închisoare. A ieșit din penitenciar după ce a executat mai puțin de o jumătate din pedeapsă, în 2012. A încercat să vândă casa, însă nimeni nu a vrut s-o cumpere. În cele din urmă, Neculai Albu s-a mutat la Tulcea și nu s-a mai aflat nimic de el.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul șef al Poliției Caracal aruncă vina pe Alexandra, fata omorâtă de Gheorghe Dincă! ”Ne-a dus în eroare”

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat în urma cazului crimelor din Caracal! Primele declarații după ce și-a anunțat decizia

De ce purta criminalul din Caracal genunchiere când a fost arestat? Amănuntul care a scăpat tuturor

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Decizia momentului despre CERTIFICATUL VERDE! Anunțul făcut de Rafila astăzi, 3 decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu uriaș în România: Miliardarul a murit în chinuri. „Îngerul” copiilor nevoiași a lăsat un gol imens în sufletul tuturor FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies