Și-a ucis fratele, l-a decapitat și i-a agățat brațele în gard! Imagini de la ”muzeul groazei” din Bârlad. Procuror: ”12 ani am visat capul din găleată”

Cazul de la Caracal nu este nici pe departe la fel de violent și de ”horror” ca cel petrecut la Bârlad în urmă cu 21 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Într-un clasament al crimelor îngrozitoare din istoria recentă a României, fratricidul de la Bârlad de acum 21 de ani ar ocupa un loc fruntaș. Procurorul care a anchetat cazul, Ncolaie Albu, spunea, un deceniu mai târziu, că încă are coșmaruri și că va rămâne marcat pe viață de ce a văzut.

Dacă în cazul Caracal s-a vorbit despre o casă a groazei, la cel de la Bârlad, autorul faptei a transformat strada pe care locuia într-un veritabil ”muzeu al groazei””, după ce și-a decapitat fratele și i-a secționat mâinilie. Capul victimei a ajuns într-o găleată, la poarta casei, pentru a le lua Salubritatea, iar membrele au fost bătute în cuie, de gardul casei.

fara descriere

Citeste si: Șocant! Mama Luizei Melencu au primit un SMS, că fiica ei e în viață! Pe cine au găsit la fața locului

Citeste si: Familia criminalului de la Caracal, mesaj pentru părinții victimelor, Alexandra și Luiza! Ce le-a transmis

Citeste si: Prima reacție a lui Dani Mocanu după ce a fost săltat de mascați pentru un videoclip: ”Risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”

"Aproape trei decenii m-ai stresat/ Și m-ați batjocorit cât ați dorit/ Dacă ai pătit acum ce-ai meritat/ De bună seamă că ești mulțumit./ Ați fost și sunteți lacomi de avere/ Avere, bineînțeles, nemeritată/ Îmi pare rău, dar n-am nici o putere/ Să-ți dau avere pe lumea cealaltă!/ Pe tata l-ați chinuit cât și cum ați vrut/ Atâta hrană și lichide voi i-ați dat/ Încat el a murit deshidratat/ E bine că în viață să fii un om corect/ Nu cum ai fost tu, frate, un individ abject/ Ai fost pentru mine un nemernic și un escroc/ De aceea ai sfârșit asemeni unui porc. Nicu Albu, 1998". 

Condamnat la 22 de ani, a executat jumătate

fara descriere

„Am anchetat foarte multe cazuri, dar cu siguranță acesta a fost cel mai sadic pe care l-am văzut vreodată. Și acum, după 12 ani, mai visez, din când în când, capul victimei, ce zăcea într-o găleată în fața porții. E greu să treci peste așa ceva, probabil mă va marca pentru tot restul vieții", a povestit Nicolaie Mihai, procurorul de caz, în 2010 pentru Adevărul.

Criminalul a fost judecat și condamnat la 22 de ani de închisoare. A ieșit din penitenciar după ce a executat mai puțin de o jumătate din pedeapsă, în 2012. A încercat să vândă casa, însă nimeni nu a vrut s-o cumpere. În cele din urmă, Neculai Albu s-a mutat la Tulcea și nu s-a mai aflat nimic de el.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate