Și-a văzut mama murind la Terapie Intensivă! „Plângeam, în timp ce mama era atât de puternică şi curajoasă"

Mama și fiica s-au ținut de mână în timp ce se aflau pe patul de spital, fiind ventilate de aparate!

Anabel Sharma și mama ei
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Două femei, mamă și fiică, au fost internate de urgență, într-un spital din Anglia, din cauza complicațiilor cauzate ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Amândouă aveau nevoie de oxigen pentru a fi ajutate să respire și au ajuns pe secția de Terapie Intensivă a unității medicale. Ambele

în același salon și în paturi apropiate. 

Fatul că erau amândouă le dădea speranță. Aveau încrederea că vor reuși să treacă peste acest moment de cumpănă din viața lor, mai ales că erau împreună, unite. 

Anabel Sharma
Anabel Sharma avea nevoie de oxigen pentru a respira [Sursa foto: Anabel Sharma / The Mirror ]

S-au ținut de mână la Terapia Intensivă 

Anabel Sharma, în vârstă de 49 de ani, a fost internată, alături de mama ei, la Terapie Intensivă. Ambele aveau forme severe de COVID-19 și au avut nevoie de îngrijiri de specialitate. Astfel că, la jumătatea lunii octombrie, au fost duse la Spitalul Leicester Royal Infirmary. 

Ultima imagine pe care fiica o are cu mama ei este una emoționantă, în care cele două, cu măștile de oxigen pe față și în patul de spital, se țin strâns de mână și au speranța co vor putea trece peste aceste clipe îngrizitoare. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Însă nu a fost așa. La 24 de ore după ce a fost făcută fotografia, mama femeii, Maria Rico, în vârstă de 76 de ani a murit răpusă de virusul SARS-CoV-2. 

Fiica a privit-o pe mama ei cum se stinge din viață

Au fost momente cumplite pentru Anabel Sharma, care povestește că și-a privit mama chinuindu-se și murind chiar lângă ea. Neputincioasă, nu a putut face nimic, nici ea și nici cadrele medicale care au încercat să-i salveze viața. 

„Mama încerca să vorbească, dar nu puteam auzi decât cuvântul incinerare şi că este pregătită să moară. Plângeam, în timp ce mama era atât de puternică şi curajoasă", a mărturisit Anabel.

După o lună de chin, Anabel Sharma a ieșit din spital, însă plâmânii ei au rămas grav afectați de infecția cu COVID-19. După ce a trecut prin cel mai mare calvar din viața ei, femeia îi îndeamnă pe toți să respecte măsurile de protecție.

„Nu credeam că acest virus ne va lovi, dar s-a întâmplat. Dacă cineva se gândeşte să nu respecte regulile, îi rog să se pună în locul meu, să îşi imagineze cum îţi privesc mama în timp ce moare", a mai spus Anabel.

Sursa: TheMirror  

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Theodor Stolojan vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” #Fostul Premier al României, dezvăluiri în premieră despre cariera politică și viața personală a acestuia

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de poveste în ”insula” slovacilor

Povestea de viață a unei femei de serviciu din România care peste noapte a devenit putred de bogată! A moștenit o avere de la un afecerist de top

Dana Budeanu, la cuțite cu Simona Gherghe: „Tu fii atentă la ce postezi tu, nu-mi mai băga mie vorbe-n gură”

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies