Și-au făcut de cap, ca fetele divorțate! Imagini de senzație cu Hannelore și Iasmina Daminuță

Amândouă divorțate, amândouă libere, amândouă din Timișoara. Acestea sunt ingredientele unui weekend de neuitat, cel puțin pentru Iasmina (fostă) Daminuță și Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Hannelore, după ce s-a despărțit de Bogdan, bărbatul alături de care a mers la ”Insula Iubirii” și se și căsătorise cu ea, a decis, probabil, să își facă noi amice. Și, cum Iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță, părea să caute același lucru, cele două au decis să se distreze împreună.

Citeste si: Cu cine şi-a petrecut Hannelore noaptea în dormitorul ei, după despărţirea de Bogdan! Uite-o întinsă pe pat, aproape dezbrăcată, cu un pahar de şampanie şi o lumânare romantică pe masă! FOTO

Citeste si: Adevărul despre întâlnirea dintre Hannelore și Andi: „Eram într-un club în noaptea aceea și...”

Citeste si: Bogdan de la Insula iubirii a recunoscut de ce s-a căsătorit cu Hannelore! Toată lumea credea că au făcut nunta pentru bani

Citeste si: Bogdan de la Insula iubirii a recunoscut de ce s-a căsătorit cu Hannelore! Toată lumea credea că au făcut nunta pentru bani

Iar de curând, Hannelore și Iasmina, alături de o altă prietenă de-ale lor au decis să plece din Timișoara și să se bucure de vremea perfectă pentru sporturile de iarnă. Așa că au plecat la Straja, una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din apropiere, pentru a-și face de cap acolo. Iar dacă iasmina probabil voia să se bucure de aerul curat și de câteva zile de liniște, Hannelore și-a luat cu ea schiurile, făcând senzație pe pârtiile stațiunii hunedorene.

fara descriere

În altă ordine de idei, despărțirile prin care au trecut cele două le-a unit suficient încât să devină prietene. Nu de altceva, dar Iasmina a recunoscut public că, deși a ironizat-o de-a lungul ”Insulei Iubirii” pe Hannelore, acum și-a dat seama că este un alt tip de femeie și că pot deveni amice apropiate. ”Am judecat-o greșit”, a recunoscut Iasmina, recunoscând că acum o iubește pe Hannelore pentru felul ei de a fi și că sunt prietene.

 

Hannelore s-a căsătorit cu Bogdan, chiar dacă era îndrăgostită de Ispita Andi

Bogdan și Hannelore au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula iubirii. Relația lor părea ideală, dar pe parcursul emisiunii a ieșit la iveală faptul că lucrurile erau departe de a fi perfecte și că existau mari probleme în cuplul lor. Ei erau deja logodiți și cu nunta planificată în momentul în care au ajuns în Thailanda, fapt ce i-a mirat pe telespectatori și pe ceilalți concurenți. Cu toate că Hanne s-a îndrăgostit de Andi și a rescunoscut acest lucru, ea și Bogdan au rămas în continuare împreună. La sfârșitul emisiunii dansatoare a negat atracția simțită față de ispită și a spus că între ei a fost doar o prietenie. Ajunsă acasaă, blondina s-a căsătorit cu partenerul alături de care intrase în competiție. Mariajul nu a durat mai mult de câteva luni și multe persoane au bănuit că a fost făcută pentru bani, mai ales că totul era deja planificat și ar fi pierdut sumele deja investite. „Am făcut nunta pentru a salva relaţia, pentru a da o şansă relaţiei. S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat”, a spus, de curând, Bogdan.

 

Cristi Daminuță și Iasmina au divorțat după o nuntă fulgerătoare

Cristi Daminuţă şi Iasmina Halas au decis să pună punct căsniciei lor, deşi păreau să aibă o relaţie ideală. Cei doi nu au aşteptat mult înainte de a lua decizia de a-şi lega destinele şi au făcut nunta după doar şase luni de relaţie. Relaţia lor a fost, însă, una presărată cu despărţiri şi împăcări, iar de data aceaste decizia este una definitivă. Iar Iasmina a vrut să împărtăşească pe pagina ei de Instagram cât de importantă este ziua divorţului, aşa că a făcut publică dovada că ea şi Daminuşă nu mai formează un cuplu nici măcar din punct de vedere legal. „M-am trezit, iar astăzi este o zi foarte mare şi foarte importantă”, a spus ea. Blondina nu a spus exact ce avea de gând să facă, dar ulerior a dezvăluit care era evenimentul pe care îl aştepta cu nerăbdare. Ea a fotografiat certificatul de divorţ şi i-a transmis fotbalistului un mesaj. „La revedere, soţule. Îşi doresc toate cele bune”, a scris ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate