Și totuși câți bani a făcut Bianca la videochat? Suma este impresionantă! A meritat?

Imaginile cu Bianca Comănici la videochat au devenit virale și au dat prilejul unui scandal uriaș în mediul online. Întrebarea este: a meritat?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat la 17 ani și indiferent care a fost motivul pentru care a ales acest lucru, ea nu este nici prima și nici ultima tânără care se dezbracă sau face sex în fața camerelor. Din contră, în utlimii ani, videochatul a devenit un fenomen de masă în România, în condițiile în care tinerii care se ocupă cu așa ceva ajung să câștige într-o zi cât părinții lor într-o lună.

fara descriere

Cât a câștigat Bianca de pe urma videochatului? Probabil, destul de mult. În online există platforme speciale la care modelel își pot face cont și câștiga bani în funcție de numărul de clienți și de caliatatea ”prestației” lor.

Bianca și iubitul ei, plătiți cu 1.000 dolari pe zi

fara descriere

Astfel, pe platforma pentru care a lucrat Bianca, modelele feminine au încasări minime de 100 de dolari pe zi, însă acestea pot ajunge și la 1.500 dolari pe zi, pentru fetele ”premium”. Atunci când vorbim de cupluri, încasările sunt însă cu adevărat uriașe. Acestea pot începe de la 1.000 dolari pe zi, iar prestațiile reprezintă acte sexuale explicite în direct, sub indicațiile clientului. Bianca a practicat ambele tipuri de videochat, ceea ce îneseamnă că a făcut zeci de mii de dolari în perioada în care a prestat în fața camerelor.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, anunț de ultimă oră: „Stop vot! Părăsesc emisiunea!”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei ar fi încercat să se sinucidă! „A luat un pumn de pastile”

Citeste si: Dialog halucinant între Turcu și Roxana de la Puterea Dragostei după ce s-au despărțit din nou: "Sunt îndrăgostit de..."

Pe de altă parte, faptul că Bianca nu era majoră în momentul în care practica videochatul reprezintă o problemă destul de serioasă inclusiv din punct de vedere legal. Tânărul care apare alături de ea în secvențele considerate ”pornografice” ar putea fi acuzat de corupere de minori, mai ales dacă se dovedește că acesta a fost cel care a convins-o pe fată să apară în fața camerelor, în acest mod.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate