Sigur a uitat-o pe Carmen de la Sălciua! Am aflat cărei femei îi duce Culiţă Sterp buchete uriaşe de flori! Imagini BOMBĂ cu cel mai râvnit artist de muzică populară

Culiţă Sterp, protagonistul unui divorţ extrem de controversat de senzuala Carmen de la Sălciua, pare să fi depăşit cu brio problemele pe care le-a avut în căsnicie, iar acum are, din nou, puterea de a o lua de la început.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Şi, aşa cum era de aşteptat, Culiţă Sterp a devenit unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, pare-se, el duce flori unei singure femei…

Zilele trecute, venit în Bucureşti, Culiţă a avut un program cât se poate de încărcat. Cu toate acestea, el pare să nu îşi fi pus nicio secundă problema să lipsească d ela o întâlnire cât se poate de importantă cu o femeie frumoasă. Şi, normal, s-a pregătit aşa cum trebuie să o facă orice gentleman care se respectă.
Astfel, chiar dacă era în grabă, Culiţă Sterp a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce a fugit la o florările din zona centrală a Capitalei pentru a cum,păra cel mai mare buchet de acolo. Fără să stea pe gânduri, a plătit suma – una deloc neglijabilă – care i-a fost cerută pentru florile respective şi, apoi, în mare goană, s-a îndreptat spre restaurantul de lux în care era deja aşteptat de femeia cu pricina.

 

Şi, chiar dacă a  întârziat puţin, mărimea buchetului de flori pe care l-a pus în faţa femeii care deja zâmbea larg de când l-a văzut, a fost imediat iertat. Ar fi fost şi culmea să nu fie, mai ales că femeia care îl aşgtepta nerăbdătoare şi pentru care Culiţă Sterp ar face orice este chiar sora lui, el fiind, afectiv, extrem de legat de ea.

Culiţă Sterp şi carmen de la Sălciua, divorţ cu scandal

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua încă nu au divorţat, deşi ea a declarat că e singură şi disponibilă. "Am 26 de ani, viaţa de-abia de acum începe. Ţi-o mai iei câteodată! Nu e fosta! Nu stăm împreună! A spus că am divorţat, că e o femeie liberă, dar nu e aşa. Nu există posibilitatea unei împăcări. Eu sunt decis sută la sută să nu mai fim împreună. ("Au fost multe chestii. Au fost probleme, ne-am împăcat, am trecut peste. Am greşit cu ceva. Nu e adevărat ce s-a spus la TV. Un prieten bun, comun. Noi ne certam, ea vorbea cu el. El o dădea pe consolări. Aveam acces la discuţiile dintre ei. Eram prieteni, am zis că nu bag în seamă conversaţiile lor. O dădeau în altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Mă gândeam că poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea că e fratele meu, că mă iubeşte, mă respectă. I-am trimis mesajele. S-a tăiat tot. A zis că e din vina ei, că ea se tot plângea că noi ne certăm. N-a terminat. L-am rugat să nu îi zică, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a făcut un pic pasul înapoi, l-am apreciat că a dat de înţeles că vrea să termine. Am şi mesajele pe care şi le dădeau după noaptea petrecută împreună", a spus Culiţă Sterp la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: