Vedete

Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars" a dezvaluit cine este tatal copilului sau: Un milionar pe care l-a cunoscut in club

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Silvia, marea castigatoare "Bravo, ai stil! All Stars", a vorbit pentru prima data despre relatie de iubire pe care a trait-o cu tatal fetitei sale, Evolette. 
 
Chiar daca s-au despartit, cei doi se iubesc in continuare si pastreaza o relatie speciala. 
 
Silvia a mai povestit si un moment greu din relatia lor, atunci cand a pierdut o sarcina, extrem de dorita de amandoi, in luna a treia. 
 
L-a cunoscut la 19 ani, pe cand iesea des in club. Timp de ani de zile s-au iubit intens. El era milionar, avea multe afaceri, iar ea studenta in Bucuresti. S-au despartit apoi, s-au impacat cu o singura conditie, sa faca un copil.
 
Silvia a pierdut prima sarcina dupa trei luni, insa la doar o luna de la tragedie a aflat ca este din nou insarcinata. 
 
„Sunt iubita de tatal fetitei mele. Eu sunt iubita si acum. Suntem niste personalitati extrem de asemanatoare si la un moment dat ne-am despartit. Despartirea a avut loc asa usor, nu brusc. Este marea mea iubire si este primul meu iubit. Sunt marea lui iubire, a spus-o. Am vrut sa ne casatorim…
 

 

 
A fost rau cu mine, el trebuia sa fie alaturi de mine si nu a fost…apoi s-a intors si a fost prea tarziu. M-a dezvirginat la 19 ani si jumatate, nu ca altele la 14. Este primul meu iubit si a fost dragoste la prima vedere. L-am cunoscut intr-un club, imi placea sa ies la vremea aceea. (…) 
 
12 ani din viata mea nu am facut nimic, nu am mintit cand am spus asta. Atat de mult l-am iubit, nu am facut nimic pentru mine…Am iubit la un nivel…iubirea pura la 20 de ani. MI-ar placea sa o retraiesc. M-a si transformat iubirea aceasta. (…) 
 
Mi-as dori sa intalnesc un barbat care sa ma dezechilibreze emotional. (…) Evolette face sase ani, ea merita orice pret pe care l-am platit. Pentru Evolette as lua din nou de la capat. (…) A fost un tip foarte bogat, a pierdut insa mult in afaceri si si-a pierdut reperele. (…) El apoi nu a mai fost om in anumite momente fata de mine. Ne-am departat unul de celalalt. Nu am spus niciodata ca nu o sa ma mai impac cu el. (…) 
 
Noi am programat-o pe Evolette. Noi ne-am despartit, ne-am reimpacat si am spus ca din dragostea aceasta nebuna facem un copil. Eu am piedut o sarcina in trei luni de zile si el mi-a zis ca o sa raman din nou insarcinata. Si asa a fost. Mi-a zis ca o sa imi faca cel mai frumos copil din lume. „, a spus Silvia la Interviurile VIVA!.
 
Galerie foto 
Setări confidențialitate