Silvia Dumitrescu a făcut accident de maşină! Era aşteptată la un eveniment şi a întârziat o oră! "Se mai întâmplă! Ăsta este Bucureştiul!" EXCLUSIV!

Silvia Dumitrescu a făcut accident de maşină! Era aşteptată la un eveniment şi a întârziat o oră!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, Calin Perian

 

fara descriere

Excentrică, plină de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze, Silvia Dumitrescu este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Alături de alte nume mari ale scenei muzicale cum ar fi Mirabela Dauer, Angela Similea, Monica Anghel sau Adrian Daminescu, solista a fost invitată să cânte la lansarea a patru albume cu piese semnate de Marius Ţeicu, la un magazin renumit de pe Calea Victoriei.

Citeste si: Oana Sarbu, trup de adolescenta la 50 de ani! Cum arata ACUM actrita din “Liceenii”? A iesit la terasa cu o alta cantareata, Silvia Dumitrescu VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Ei bine, organizatorii, dar şi fanii veniţi în număr mare să o vadă pe cântăreaţa lor preferată şi-au manifestat îngrijorarea pentru că protagonista noastră a întârziat mult peste sfertul de oră academic. Mai exact, în jur de 60 de minute.

Silvia Dumitrescu a făcut accident de maşină! "În viteza cu care am pornit spre Marius Ţeicu, am tamponat pe cineva, în trafic"

Când mulţi îşi pierduseră speranţa că o vor mai auzi cântând pe îndrăgita artistă, aceasta şi-a făcut apariţia extrem de agitată. După ce a reuşit să se liniştească, vedeta a luat microfonul şi a mărturisit de ce a întârziat.

Citeste si: Cantareata Silvia Dumitrescu, transformare completa la 58 de ani! Nu are nicio o operatie estetica

fara descriere

"Îmi cer mii de scuze, dar în viteza cu care am pornit spre Marius Ţeicu, am tamponat pe cineva, în trafic. Se mai întâmplă, ăsta este Bucureştiul. Am stat să completăm constatările amiabile, o întreagă bătaie de cap, chestii, socoteli...Deh, asta este viaţa de artist", a declarat Silvia, apoi a cântat impecabil dovedind, încă o dată, că un mare artist uită de orice problemă când urcă pe scenă.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate