Silvia Popescu, afacere împreună cu fiica ei, Evolette! Cum o ajută micuța pe câștigătoarea ”Bravo, ai stil!”

Silvia Popescu a rămas și dincolo de show-ul ”Bravo, ai stil!”, care a făcut-o celebră, o persoană extravagantă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Silvia Popescu a fost câștigătoarea a două sezoane a show-ului ”Bravo, ai stil!”. Excentrica Silvia a reușit de multe ori să-i șocheze pe jurați atât prin ținuta sa, dar și prin comportamentul ei.

Silvia este mama unei fetițe, Evolette, care se pare că este de mica la fel de pasionată de fashion ca și blonda. Așa că, Silvia apare în numeroase pictorial alături de fetiță, iar în ultima perioadă, câtigătoarea ”Bravo, ai stil!” a decis să transforme pasiunea fiicei sale într-o afacere încântătoare. Mai exact, Silvia și-a propus să facă hăinuțe pentru copiii, dar și pentru adulți, imprimate cu desenele lui Evolette. Iar ceea ce a ieșit este foarte frumos!

Citeste si: Maurice Munteanu, despre Silvia Popescu de la ”Bravo, ai stil!”: “De multe ori, intra singură pe porți și rămâneai mască”!

Citeste si: Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, o noua interventie estetica! Dupa ce si-a pus silicoane, tanara a apelat din nou la medic

Citeste si: Cum se pozeaza Silvia Popescu de cand si-a pus silicoane! Cele mai indraznete fotografii ale castigatoarei “Bravo, ai stil! All Stars”

fara descriere

Silvia Popescu, câștigătoarea ”Bravo, ai stil!” pune pe haine desenele lui Evolette

”Mi-am dorit mereu ca povestea din sufletul ei să continue, așa că am așezat-o frumos pe hârtie, după pe material, în final ieșind rochiile noastre. Curând împreună cu Evolette vom scoate prima colecție de rochii pentru fetițe și nu numai, imprimate cu desenele ei pe care o să le găsiți doar în cel mai exclusivist magazin pentru copii”, este mesajul postat de Silvia Popescu.

Silvia Popescu a decis, după ce a câștigat ”Bravo, ai stil All Stars”, să-și mărească bustul, singurl lucru care o nemulțumea la fizicul său. De când și-a pus silicoane, Silvia pozează mult mai îndrăzneț.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate