Silvia Popescu, discuție cu o concurentă de la ”Bravo, ai stil!”: ”Nu mă face să îmi pierd cumpătul”

Silvia Popescu, câștigătoarea “Bravo, ai stil!”, in legatura directa, cu juratii emisiunii! De ce au apelat-o acestia?

Distribuie pe:

Autor: C.L.

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D, spiritele se incing intre concurente, pe masura ce anumite suspiciuni planeaza in ceea ce le priveste pe unele dintre acestea, cum ca ar fi ajutate de stilisti in conceperea outfiturilor.

Bianca este vizata de una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, si numele Silviei Popescu, castigatoare a doua sezonale “Bravo, ai stil!”, este rostit in cadrul editie de maine seara. Imediat, pentru a elucida misterul, juratii decid sa intre in legatura telefonica cu Silvia pentru a lamuri situatia.

Citeste si: Maurice Munteanu, despre Silvia Popescu de la ”Bravo, ai stil!”: “De multe ori, intra singură pe porți și rămâneai mască”!

Citeste si: Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, o noua interventie estetica! Dupa ce si-a pus silicoane, tanara a apelat din nou la medic

Citeste si: Silvia Popescu, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, despre adevaratul motiv pentru care si-a pus silicoane: “Am ramas cu sutienul pe mine”

Corina povesteste ca intr-una din zile s-a intalnit cu Silvia Popescu si cea din urma i-a marturisit faptul ca o ajuta pe Bianca in ceea ce  priveste stylingul propus de aceasta in emisiunea “Bravo, ai stil!”. O parte din declaratia Silviei Popescu, mai jos:

“Eu pot sa imbrac si sa dezbrac pe cine vreau, nu stiu daca ele pot face acelasi lucru. Si daca as face-o, Corina nu ar fi niciodata acea persoana in fata careia as recunoaste un asemenea lucru (…) Nu ma face sa imi pierd cumpatul (…) Mi-ai spus ca sunt atat de invidioasa pe inaltimea ta si pe faptul ca esti mai tanara decat mine”, spune Silvia.

Intreaga declaratie a Silviei Popescu si explicatiile ulterioare ale Corinei le veti putea urmari in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: