Silviu, confruntare cu mama lui Giani Kiriţă! Doamna Niculina l-a ironizat: "Îţi iau un colăcel să înveţi să înoţi". Replica fostului Faimos

Silviu a venit la FanArena după eliminarea de la Exatlon. Doamna Niculina a avut un schimb de replici în direct cu Silviu, ironizându-l pe acesta.

Autor: A. I.

"Mi-am dorit foarte mult să particip. Am intrat cu multă speranţă, chiar din primul traseu. Am ieşit chiar o dată cu Războinicii, era normal ca finalul să-mi pună probleme. Cu siguranţă mi-am dorit extraordinar de mult, de asta am şi căzut la un moment dat psihic. A fost o presiune foarte mare pe mine.

Colegii m-au primit foarte bine, nu am ce să le reproşez referitor la primul meu contact cu ei.

Mă aşteptam să fiu încurajat, să fiu susţinut. Momentul în care am intrat era un moment greu pentru echipă. Băieţii m-au încurajat, m-au primit cu braţele deschise, nimic nu pot spune despre ei. Chiar au fost alături de mine pe tot parcursul competiţiei.

Giani nu m-a încurajat. Când am venit, fiind nou, calci prima oară pe un traseu. Fiind antrenor, în primul rând când primeşti un om care nu ştie ce e acolo, îi vorbeşti frumos şi îl încurajezi, nu îl jigneşti", a spus Silviu la FanArena.

"Eu nu ştiu ce a fost acolo, eu nu am văzut că l-a jignit. Cearta a văzut-o toată lumea, dar că l-a jignit de când s-a dus eu n-am văzut", a spus, în replică, doamna Niculina, mama lui Giani Kiriţă.

"După ce s-a terminat jocul: <Dai ca o fetiţă, ca un copil, ce înseamnă asta?>. Astfel de lucruri nu se spun când abia vii acolo.

M-a făcut slab", a explicat Silviu în continuare. "Ca să te motiveze. Toată supărarea lui a venit în timpul cu trambulina, atunci a fost, când nu ai sărit tu", i-a răspuns doamna Niculina lui Silviu.

Doamna Niculina: "Îţi iau un colăcel să înveţi să înoţi!"/ Replica lui Silviu

Doamna Niculina a trecut ulterior la ironii.

L-a invitat, în glumă, pe Silviu la ea acasă să îl înveţe să înoate. "Îţi iau un colăcel să înveţi să înoţi, ca să nu mai ai discuţii cu băiatul meu", i-a spus doamna Niculina.

"Am avut atac de panică", a replicat Silviu. "Ăla nu a fost atac de panică", l-a contrazis mama lui Giani pe fostul Faimos.

Silviu a explicat şi ce a spus în timpul emisiunii, că Giani ar fi fost ţinut în spate de colegii lui în timpul primului sezon al Exatlon. "Eu asta am văzut (n.r.- că a fost ţinut în spate), că s-a dat accidentat", a susţinut Silviu, fiind contrazis de doamna Niculina. "Giani nu s-a dat accidentat", a spus ea.

"Eu am stat patru luni cu Giani acolo şi îţi spun că Giani nu a fost ţinut în spate", a intervenit Vladimir Drăghia.

Întrebat dacă, din punctul lui de vedere, a fost bun sau slab în competiţie, Silviu a răspuns: "Nu am cum să răspund dacă am fost bun sau rău. Încă din prima seară am avut un şoc că ne-a luat şi ne-a jignit pe toţi pe rând. Eu am căzut foarte mult, mă aşteptam la altceva acolo. Din păcate am avut momente de decădere. Am luat punct, s-a văzut că mi-am dorit. Dacă în echipa asta era linişte, situaţia stătea altfel cu noi".

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Lili Sandu îi ţine locul Ilincăi Vandici la FanArena! "M-a rugat să o înlocuiesc până săptămâna viitoare"

Faimosul Silviu s-a întors de la Exatlon! Cine l-a aşteptat la aeroport

George Simion, apariție controversată într-un studio TV! A început să mănânce o înghețată în direct: „Vi se pare că aici e cofetărie?”

3 zodii vor avea o zi specială din punct de vedere financiar. Celelalte zodii trebuie să aibă foarte mare grijă

Veste șoc despre Traian Băsescu! Judecătorii au decis. Lovitură totală pentru fostul președinte

Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022: „Știm amândouă că nu va fi simplu”

Una dintre cele mai frumoase femei din România a răbufnit. „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos”

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies