Simina de la Puterea Dragostei, declarație cutremurătoare: ”Am fost amenințată că o sa vină să-mi ia copilul”

Simina de la Puterea Dragostei, însărcinată în cinci luni, a făcut recent o declarație cutremurătoare.

Distribuie pe:

fara descriere

Simina a fost și a rămas una dintre cele mai contestate concurente de la Puterea Dragostei. Totul i s-a tras de la povestea scurtă de iubire cu Jador.

fara descriere

Deși, sunt luni bune de când Simina formează un cuplu cu Alex Zănoagă, cel care este tatăl viitorului său copil, fanii lui Jador nu o lasă în pace nici acum.

Lucrurile se pare că au mers mult prea departe. Recent, Simina a spus că va face un vlog în care va povesti evoluția sarcinii sale, însă nu va face public spitalul unde va naște și asta pentru că îi este frică.

”Nu o să spun pe live la ce spital voi naște pentru că am fost amenințată ca o să vină să-mi ia copilul. Eu vreau să stau liniștită, nu să mă trezesc cu cine știe cine la spital peste mine”, a declarat Simina.

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei aruncă bomba: Jador are iubită în afara competiției! Imagini incredibile cu cei doi!

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, adevărul despre greutatea ei! Câte kilograme a luat, până acum, în sarcină

Citeste si: Simina şi Zănoagă de la Puterea Dragostei au anunţat că vor deveni părinţi! Vezi imaginea de zeci de mii de like-uri! Uite cât s-a îngrăşat bruneta în timpul sarcinii! FOTO!

fara descriere

Simina de la Puterea Dragostei, despre bebeluș: ”Zici că am un popcorn în burtică”

Pe de altă parte, iubita lui Alex Zănoagă este încântată de faptul că are o sarcină ușoară.

”Sunt în 19 săptămâni, am luat până acum în jur de 5 kilograme. Sarcina mea merge bine, bebelușul se mișcă de zici că am un popcorn în burtică. Nu am pofte, niciodată de când sunt însărcinată nu am avut pofte. O să fac un vlog săptămânal, să vorbesc despre bebe, despre evoluția sarcinii, despre cum mă simt, câte kilograme iau”, a spus Simina.

Simina și Alex Zănoagă vor deveni părinții unui băiețel, care se va naște în aprilie și pe care s-au hotărât să-i pună numele de Dominic, după dorința surorii Siminei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate