Simina de la ”Puterea Dragostei”, probleme serioase din cauza sarcinii! Ce se întâmplă cu bruneta

Simina de la ”Puterea Dragostei”, așa cum a dezvăluit prietena ei, Dana Roba, a rămas însărcinată cu Alex Zănoagă și, pare-se, nu a făcut-o neapărat pentru că și-ar fi dorit acest lucru, întâmplarea având, probabil, un rol mai mare în această ecuație decât voința.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, Simina de la ”Puterea Dragostei” era decisă, înainte de a afla că este însărcinată să își facă o intervenție chirurgicală în toată regula, dar, acum, nu mai poate să își rezolve problemele pe care le are.

Citeste si: Dana Roba aruncă bomba despre Simina de la Puterea Dragostei: ”Mi-a spus că este însărcinată”

Citeste si: Despărțire șoc la Puterea Dragostei! Simina nu mai este cu Alex Zănoagă?

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare făcute de Jador la Puterea dragostei! Ce l-a rugat Simina în momentul în care s-a certat cu Alex Zănoagă! ”M-a sunat și mi-a cerut ajutorul” EXCLUSIV

Astfel, susține Dana Roba, amica frumoasei Simina de la ”Puterea Dragostei”, bruneta era decisă să rezolve una dintre problemele de care s-a tot plâns de-a lungul timpului. ”Are niște gâlme în buze, voia să se opereze, dar mi-a spus că nu mai poate face așa ceva. Adică, normal, fiind însărcinată nu are voie să facă nicio anestezie, și la ce are ea de rezolvat la buze, este imposibil altfel”, ne-a spus Dana Roba.

fara descriere

În orice caz, Dana Roba, mamă și ea a doi copii, este încântată de decizia amicei sale de a se pune pe planul al doilea și de a nu își mai face intervenția medicală pe care voia de luni bune să o suporte. ”Un copil este ceva minunat, iar Simina este foarte responsabilă, așa cum ar trebui să fie toate femeile însărcinate”, mai spune Dana Roba.

Dana Roba a confirmat sarcina Siminei de la ”Puterea Dragostei”

Cea care a obținut confirmarea că Simina este însărcinată este Dana Roba. De altfel, relația dintre cele două femei este una cât se poate de apropiată, Simina de la ”Puterea Dragostei” fiind timișoreancă, oraș în care Dana Roba practică meseria de make-up artist, fiind una dintre cosmeticienele favorite ale vedetelor de pe malul Begăi. ”Mi-a spus că este însărcinată, iar eu am felicitat-o”, ne-a dezvăluit Dana Roba.

 

Simina de la ”Puterea Dragostei” și Alex Zănoagă își făceau declarații de iubire

Simina și Alex Zănoagă s-au întâlnit la ”Puterea Dragostei”, emisiunea moderată de Andreea Mantea, iar acolo au devenit un cuplu. S-au iubit în emisiune și au continuat relația și în afara show-ului, luând chiar decizia de a se muta împreună, la București. Culmea, Zilele trecute, pe un grup al fanilor emisiunii Puterea Dragostei a apărut o imagine cu Alex Zănoagă și Simina, iar tânăra părea a avea un ochi vânăt. Imediat, unii au speculat că Simina ar fi fost bătută de Alex. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a luat foc și a făcut o serie de precizări cât se poate de clare! 

fara descriere

”Alex nu m-a atins niciodată, nici măcar nu îmi vorbește urât. Cu toții știți că eu nu accept să îmi vorbească un bărbat urât sau să mă lovească. Alex mă iubește și mă respectă, la fel fac și eu”, ne-a declarat Simina de la Puterea Dragostei. ”Suntem îndrăgostiți unul de altul, și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau să avem copii împreună”, a mai spus Simina de la ”Puterea Dragostei” și, drept dovadă, a rămas însărcinată.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate