Simina Loica o face pe praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după Marea Finală: „Tot la filme pentru adulți va ajunge!”

Simina Loica a avut o reacție acidă la adresa Biancăi Comănici, după ce aseară, ea a câștigat Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere


In articol:

Bianca Comănici a câștigat Marele Premiu Puterea Dragostei pentru a doua oară, motiv de sărbătoare pentru ea și cei apropiați ei, dar motiv de invidie pentru rivali. După Marea Finală Puterea Dragostei care a avut loc aseară, 26 iulie, foștii concurenți și-au felicitat foștii colegii, iar unii, din contră, au venit cu acuzații dure. 

Citeste si: Roxana Buzoiu, reacție acidă după Marea Finală Puterea Dragostei: „Aveți creierul cât un bob de mazăre!”

Simina Loica, acuzații grave la adresa Biancăi Comănici, după ce a câștigat marele premiu Puterea Dragostei

Trecutul rușinos al Biancăi nu a fost uitat de unii dintre colegii ei, care o atacă cu orice ocazie. Este vorba despre Simina Loica, care a mai avut mici răutăți la adresa Biancăi și în trecut, însă aseară, a spus totul despre Bianca Comănici. Simina a scris într-un mesaj de pe Instagram că Bianca nu va uita de vechile ei obiceiuri și nu-l înțelege sub nicio formă pe Livian care a fost alături de ea în condițiile date. 

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

fara descriere

Citeste si: “Puterea dragostei” si-a anuntat castigatorii celui de-al doilea sezon al show-ului de la Kanal D!

fara descriere

„Prea  jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Citeste si: Puterea Dragostei sezonul 3 începe azi, la Kanal D! Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu ne prezintă noii concurenți. Nu ratați prima întâlnire cu aceștia, azi, de la 11.00

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a scris Simina Loica la Instastory, după Finala Puterea Dragostei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate