Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit! Anunț în lacrimi, în direct: ”Nu sunt prea bine, puțin supărată”

Simina Loica, foarte tristă și cu lacrimi în ochi, a dezvăluit că s-a certat cu Alex Zănoagă! Dominic a rămas cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Simina Loica și Alex Zănoagă sunt împreună de mult timp, cei doi cunoscându-se în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D a rămas însărcinată cu partenerul ei de viață, la scurt timp după ce au părăsit emisiunea. Cei doi s-au mutat împreună, s-au căsătorit, iar mai apoi a venit pe lume Dominic, rodul iubirii lor.

Simina și Alex păreau de nedespărțit, însă se pare că și-n cele mai solide cupluri apar certuri.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă au dat vestea cea mare, după zvonurile despărțirii: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

Luni seara, Simina Loica a intrat live pe TikTok, acolo unde a făcut o mărturisire surprinzătoare. Cu ochii înlăcrimați, Simina a fost întrebată de multe ori de către internauți de ce plânge, însă pentru început nu a putut să spună. Bruneta a intrat live cu Andy, fost concurent în același sezon, iar acesta a întrebat-o de ce este supărată. În cele din urmă, tânăra mămică a dezvăluit motivul, însă n-a oferit foarte multe detalii.

Simina Loica și Alex Zănoagă

Simina Loica și Alex Zănoagă

[Sursa foto: Instagram]

Simina Loica: Nu prea bine, puțin supărată

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Andy Adetu: De ce, ce-ai pățit? Fără caterincă.

Simina Loica: Nimic...nu pot să zic pe live.

Andy Adetu: Lasă că vorbim după aia.

Mai apoi, Simina a dezvăluit că între ea și Alex Zănoagă a avut loc o ceartă, care ar fi dus la o despărțire. Dominic a rămas cu mămica lui, cu Simina.

Momentan, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a dat mai multe detalii despre neînțelegerea pe care o are cu soțul ei. 

O susținătoare de-a Siminei o contrazice

O susținătoare de-a Siminei spune că, tot astăzi, aceasta a făcut un live în mediul online și că Alex Zănoagă ar fi fost în preajma fostei concurente. Bruneta nu a oferit mai multe detalii despre așa zisa ceartă, însă cu siguranță cei doi se vor împăca, așa cum au făcut-o de fiecare dată.

Citeste si: Simina Loica a vorbit despre despărțirea de tatăl copilului! Mai este sau nu cu Alex Zănoagă? „Am trecut peste...”

Susținătoare Simina

Susținătoare Simina 

[Sursa foto: Captură Video]

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies