Simina, mărturisiri despre divorțul de What's Up: „Toată suferința și toate momentele nasoale pe care eu le-am avut...”

Simina a vorbit într-un interviu despre motivele care au dus la despărțirea de What's Up și și-a spus părerea despre faptul că el are deja o altă relație.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

După nouă ani de relație, What's Up și Simina s-au despărțit. Vestea a dat-o artistul pe pagina lui și nu a durat mult până când el s-a afișat cu o altă femeie. Cântărețul este extrem de fericit alături de noua iubită și a recunocut că s-a îndrăgostit. Fosta lui soție nu se gândește, încă, la o nouă relație.

„Singurătatea în doi e cea mai urâtă singurătate. Din fericire, eu nu am simțit-o, la noi a fost vorba despre altceva. A fost o iubire foarte mare care s-a stins. Exact ce am spus până acum și exemplele pe care le-am dat până acum, le spun înc ontinuare.

Am ajuns la concluzia că noi nu mai funcționăm nici profesional, nici personal. Am ajuns în punc tul în care am spus că suntem suficient de puternici și de siguri de noi că facem asta. Treaba asta dramaticoasă care este speculată de presă este un clișeu care vinde, dar unii dintre noi suntem așa, alții nu. Presa ar trebui să accepte că în cazul noi nu a fost așa”

fara descriere

Ce crede Simina despre faptul că What's Up are o nouă iubită

„Faptul că el are o nouă relație, este binecuvântat să o aibă. În momentul în care doi oameni aleg să se separe, aleg să o facă pentru că nu mai au sentimente romantice unii față de ceilalți.

Crezi că dacă eu aș fi stat într-o postură în care să-mi fie greu să-mi văd fostul bărbat sau bărbatul alături de o altă femeie, nu aș fi luptat în continuare pentru el? Nu este vorba despre asta și cred că fiecare dintre noi merită șansa la o viață mai bună sau la o noiă viață. Merităm să fim lăsați liberi și să nu mai fim judecați de niciun context și de niciun pretext”, a mai declarat Simina, pentru Teo Show.

fara descriere

Simina, pregătită pentru o viață nouă, fără What's Up

„Știi cum a fost? Ca o zi de naștere. Știi când vine toată lume ala tine și te pupă, te ia în brațe? Așa am simțit perioada asta, mi se pare că a trecut ca un foc. Am avut momentele mele, scurte ce-i drept, în care am fost confuză. Toată suferința și toate momentele nasoale pe care eu le-am avut au fost cât eu eram acolo, în relație. Am plecat atunci când mă simțeam pregătită să o fac.

Citeste si: Marie urma să nască peste o lună, dar a fost răpită și sfârtecată pentru copil. Ce s-a întâmplat apoi este un coșmar

Nu vreau acum o relație, nu sunt pregătită. Nu sunt în căutarea unei relații. Am fost atâta timp într-o relație încât acum merit să mă bucur de timpul ăsta, nu îmi doresc asta acum. Eu am nevoie de distracție, prieteni mișto, bani, case. Putere avem cu toți, dacă vrem să avem, dacă suntem înconjurați de cine trebuie”, mai mărturisit frumoasa blondină.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate