Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei au anunțat sexul bebelușului în direct! ”Suntem mai speriați”

Simina și Alex Zănoagă vor avea un băiețel! Detalii exclusive la Teo Show!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

”Am 18 săptămâni acum”, a spus Simina la Teo Show.

Alex Zănoagă a fost întrebat dacă cei doi dorm în același pat, având în vedere că Simina este gravidă, iar el a răspuns că da, că momentele de romantism nu au dispărut.

”Și noi suntem mai speriați și nu prea dormim uneori împreună, că am avut o dată problemă. Am fost cu părinții să vedem sexul bebelușului. Alex din păcate nu a venit. Este băiețel!”, a spus Simina la Teo Show.

”Am avut o problemă cu genunchiul. Acum fac altă meserie, sunt hairstylist”, a spus Alex Zănoagă.

Citeste si: Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Simina și Alex Zănoagă au dezvăluit ce nume va avea bebelușul

”Eu am ales împreună cu sora mea un nume și Alex a ales un nume de sfânt. Și lui îi place foarte mult numele. I-am dat mai multe variante. Sora a decis numele copilului. Eu am încredere în sora mea și în Alex. Dominic George va fi numele”, au spus cei doi la Teo Show.

”Eu mă agit mai mult, sunt agitată acasă și sunt foarte obosită în ultimul timp. Când am rămas însărcinată, mă supăram din orice, nu ne mai certăm și de când au venit și ai noștri în țară”, a continuat Simina.

Citeste si: Iubirea secretă de la Puterea Dragostei! Doi foști concurenți au fost surprinși în ipostaze intime

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 12 noiembrie. Bianca și Ella se ceartă! O nouă concurentă intră în casă, dar e luată la rost de fete! Cine e Andreea

fara descriere

Simina și Alex Zănoagă au vorbit despre nuntă

”Nunta o să fie prin august, la piscină. O să cânte o fată de la mine din Timișoara muzică populară și o să vorbim cu prietenii lui Alex, Nicholas și Hamude, să fie în familie”, a mai spus Simina Loica la TV.

”La botez, Raju și o fată o să fie nași și la căsătorie o să fie verișoara mea și îmi doresc să rămână ea. Meniul o să fie românesc. În Timișoara este pe tradiție. E nuntă românească de la mine din zonă”, a spus Simina.

Întrebați cine vor fi invitați la nuntă, Alex Zănoagă a mărturisit că majoritatea persoanelor cu care au fost la Puterea Dragostei

”Jador nu va fi la nuntă. Așa că am auzit că îi naște pisica, am auzit că face piese, în curând vom fi trei. Am simțit că Jador cântă despre noi. Nu am înțeles eu asta, ci și ceilalți. Tot în București tot vom sta”, a spus Simina.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate