Simina și Alexandru de la ”Puterea Dragostei” sunt oficial împreună! Iată reacția Viorelei

Simina și Alexandru formează, mai nou, un cuplu la ”Puterea Dragostei”! Evident, pozele au ajuns pe net și foștii concurenți au văzut asta! Uite ce a spus Viorela despre ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Simina Loica și Alexandru Zănoagă, concurenți în Casa Puterea Dragostei, au avut o chimie încă de la început, mai ales că de-a lungul edițiilor din emisiune s-a spus că ar exista o atracție între cei doi, ba chiar ar forma un cuplu ascuns, pe social media. Dar adevărul este cu totul altul!

Citeste si: Cornelia Catanga, mărturisiri cutremurătoare: ”Doctorul mi-a zis să nu rămân însărcinată, pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă”

În gală, Simina l-a votat pe Alexandru pentru a-l proteja, iar motivul este cât se poate de serios: tânăra bruntă își dorește să îl cunoască mai bine pe fotbalist. Recent, însă, Simina a postat pe rețelele de socializare o imagine alături de Alexandru, în Casa Puterea Dragostei. Evident, nici foștii concurenți nu au ”ratat” acest lucru, iar unul dintre ei, Viorela, iubita lui Ștefan, a comentat la postare.

”Dragii de voi„, este mesajul pe care l-a scris la fotografia cu cei doi, mesaj însoțit de inimioare roșii și emoji-uri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate