Simona de la ”Puterea Dragostei” îl face praf pe Beni! Scandal uriaș între concurenți

Simona de la ”Puterea Dragostei” este decisă să îl facă praf pe Bani, fost concurent și el în primul sezon al emisiunii moderate de Andreea mantea. Motivul, ne-a explicat ea, este faptul că acesta ar fi mințit cu privire la relația lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

fara descriere

Simona de la ”Puterea Dragostei” pare să fie o fată foarte liniștită. Doar că, atunci când se simte nedreptățită, Simona de la ”Puterea Dragostei” devine de-a dreptul... virulentă.

Citeste si: Cele mai sexy imagini cu Simona de la ”Puterea Dragostei”! A arătat tot la piscină FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Culiță Sterp a spus adevărul despre despărțirea de Simona de la Puterea dragostei!"Este genul de femeie care vrea să conducă un bărbat. Nu îmi place așa”

Citeste si: Incredibil! Cum a fost surprinsă mama lui Iancu și a lui Culiță Sterp în preajma Roxanei și a Simonei de la Puterea Dragostei

”El (Beni, n. red.) tot susține că ne-am plăcut. Dar, vă zic sincer, nu am avut nicio treabă cu el. Acum, el a zis, în live la WOWbiz.ro, că nu i-a plăcut comportamentul meu, dar nu e adevărat. El mă căuta... Am vorbit cu el vreo două zile, dar când am văzut că nu e genul meu, am spus-o în emisiune (Puterea Dragostei, n. red.). I-am zis clar, ”Îmi pare rău, nu ești genul meu, nu vreau să îți dau speranțe degeaba, să nu mă mai cauți”. Iar el zicea că nu i-a plăcut comportamentul meu... Pai, dacă încep să vorbesc, îl fac praf”, ne-a spus, supărată foc pentru că ar fi fost nedreptățită, Simona de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, Simona de la ”Puterea Dragostei” ne-a mai dezvăluit că Beni nici nu ar fi putut fi pe placul ei, cu atât mai mulșt cu cât are suficientă experiență în relaționarea cu bărbații, ea fiind educată foarte atent în familie și, în plus, mai avea și alți cinci frați care au învățat-o toate tertipurile la care apelează bărbații când vor să impresioneze o domnișoară.

 

fara descriere

Simona de la ”Puterea Dragostei” era îndrăgostită de Culiţă Sterp

De altfel, de-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vânat” pe Culiță Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, și subiectul unei petreceri de nuntă în casa show-ului moderat de Andreea Mantea. De altfel, de-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vânat” pe Culiță Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, și subiectul unei petreceri de nuntă în casa show-ului moderat de Andreea Mantea. ”De Culiță nu am mai auzit nimic... Nu m-a contactat niciodată. Dacă el nu mă căută... Mi-a spus că el vrea să fie căutat, m-a căutat el o dată, de două ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus că eu sunt orgolioasă și nu o să îl caut”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, focoasa Simona de la ”Puterea Dragostei” nu renunță să spere că, până la urmă, între ei va fi totuși ceva.

fara descriere

Simona de la ”Puterea Dragostei” este virgină

Simona de la ”Puterea Dragostei” și-a deschis sufletul în fața reporterilor WOWbiz.ro, cu atât mai mult cu cât, după zecile, chiar sutele de întrebări primite pe această temă, s-a decis să vorbească despre subiectul fecioriei sale. ”Da, sunt încă virgină, chiar dacă am 20 de ani. Și, cred eu, în situația mea, nici nu ar fi putut fi altfel. În primul rând, datorită educației pe care am primit-o în familie”, ne-a spus Simona de la ”Puterea Dragostei”, în exclusivitate.

Apoi, ne-a mai dezăvluit ea, niciun băiat nu ”risca” prea mult să se apropie de ea. ”Am cinci frați, iar toți 5 sunt foarte protectori cu mine. Eu, oricum, sunt mai băiețoasă, dar, de-a lungul anilor de adolescență, niciun băiat nu se apropia de mine când mă vedea înconjurată de frații mei. M-au protejat cât au putut ei mai bine, iar cei care ar fi vrut să mă impresioneze, ar fi trebuit să fie foarte abili ca să nu fie descoperiți de frații mei. Iar când vine vorba de discuții în urma cărora să ajung în patul lor… ce ar fi putut să inventeze ca să nu îmi dau seama că e doar vrăjeală, având doar băieți în jurul meu?!”, ne-a mai spus, râzând, Simona de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate