Simona Gherge revine în televiziune! Prezentatoarea va fi gazda unui show matrimonial: „Întoarcerea mea pe sticlă vine..."

Simona Gherge revine pe sticlă! De data aceasta, vedeta va prezenta un show matrimonial.

Distribuie pe:

Autor: A.R.


In articol:

simona gherghe
Simona Gherghe

După o perioadă destul de mare de timp în care a lipsit de micile ecrane, Simona Gherghe a decis să revină pe sticlă. De data aceasta, frumoasa blondină va prezenta un show matrimonial. 

Simona Gherghe, din nou pe sticlă

Simona Gherghe și-a dedicat ultima perioadă din viața celor doi copii și familiei, dar acest lucru nu înseamnă că a uitat de prima ei dragoste, televiziune. De data aceasta, prezentatoarea s-a reorientat către alt gen de emisiune. Frumoasa blondină îi va lua locul Dianei Dumitrescu. 

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: S-a abătut o mare nenorocire asupra copiilor din România. Alertă de gradul zero

Citeste si: România se află pe o nouă listă roșie: iată ce tară obligă românii să stea 2 săptămâni în carantină

Citeste si: Bilanț Covid-19, 27 august. Un nou record de infectări în ultimele 24 de ore

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 - 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă,mă va scoate din zona de confort!”, mărturiseşte Simona Gherghe.

În plus, se pare că în tot acest timp, vedeta a studiat îndeaproape formatul emisiunii și simte că este pregătită pentru ceea ce urmează.

Simona Gherghe
Simona Gherghe

 “Sunt pasionată de psihologie ş iexperimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locuiî ntr-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecar ezi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”, a mai completat Simona.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

S-a abătut o mare nenorocire asupra copiilor din România. Alertă de gradul zero

Ingrid Vlasov și fiica ei au fost depsitate pozitiv cu noul coronavirus! Mama creatoarei de modă s-a stins din viață!

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

România se află pe o nouă listă roșie: iată ce tară obligă românii să stea 2 săptămâni în carantină

Bilanț Covid-19, 27 august. Un nou record de infectări în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies