Simona Gherghe, dezvăluiri din viața ei de mama ”Cred că par o ciudată…” Incredibil, ce a pățit prezentatoarea tv!

Simona Gherghe este mama a doi copilași, Ana Georgia de doi ani și Vlad Ioan de două luni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În ultima perioadă, Simona Gherghe a scris pe pagina ei de socializare de câteva ori, cât de greu este să crești doi copii mici, fiecare cu nevoile lui. Prezentatoarea tv se află în concediu de creștere a copilului și încearcă să se descurce cu plânsetele celui mic, dar și toanele micuței domnișoare, pe care o alintă Nuchi.

Citeste si: Termen decisiv pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea tv află pe 24 iunie dacă scapă basma curată dintr-un proces pe care l-a pierdut în primă instanță EXCLUSIV

Citeste si: Simona Gherghe a recunoscut cât de greu îi este după ce a născut a doua oară! "Oboseala crunta, doua, trei ore de somn pe noapte, cu plans mult, cu furtuna hormonala post-partum, cu o mie de griji si indoieli, cu dureri de sani si de burta si de spate"

Citeste si: Simona Gherghe, luată la rost pe net din cauza copilului! ”Chiar nu judecăm puțin, un nou născut..”

Zilele trecute, Simona Gherghe a povestit ”aventura” unei ieșiri cu fetița sa, care se dovedește plină de personalitate chiar de la doi ani.

fara descriere

Simona Gherghe, dezvăluiri din viața de mamă! A plecat de acasă cu tricoul pe dos

”Cred ca par o ciudata sau ceva de genul... De mai bine de 20 de minute, ne dam cu scara rulanta. Asta dupa ce mi-a luat vreo ora sa ies cu ea din casa. A vrut cizmele de cauciuc. Vino cu tone de explicatii, ca sunt 30 de grade afara, ca nu ploua in mall, nici balti nu sunt. Apoi sosetele! Musai cu sosete, chiar daca lesina de cald. Chiar daca sandale. Chiar daca... orice! Apoi ia-o pe Kiki (maimutica). Ia si caruciorul lui Kiki (a uitat de el in secunda doi). Dupa vreo ora, cum spuneam, suntem in masina, gata sa mergem pana la mall sa cumpar musai ceva. (Doamne, de ce n-am comandat online?!). Intram in magazin, iau ce e de luat, observ niste priviri mai insistente. Zic: asta e, cand lucrezi la tv, se mai uita lumea.

Trec prin dreptul unei vitrine si vad ca am tricoul pe dos, toate etichetele si atele atarna pe mine. Aham... asa se explica privirile alea! Mergem la toaleta sa ma schimb, vede o chiuveta, vrea musai spalata pe maini. Ceea ce e bine, o sa ziceti, doar ca spalatul e temeinic, de ordinul minutelor! In fine, o bifam si pe-asta. Hai la lift. Sus! Jos! Sus! Jos! Nu scap de scarile rulante si incepem sa ne plimbam. Si ne plimbam de vreo 20 de minute. Macar e liniste, copilul e multumit, eu ma odihnesc. (De ce n-or fi pus si astia niste bancute?)... Terrible twos, ha? Si ce urmeaza, horrible three? Vorba sotului meu, zici ca-s nume de episoade din Game of Thrones... ”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate