Simona Gherghe, prima imagine cu bebelușul nou născut, de pe patul maternității

Simona Gherghe a născut, vineri, 10 mai.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Simona Gherghe, prima imagine cu bebelușul nou născut, de pe patul maternității. Prezentatoarea TV a adus pe lume, vineri, 10 mai, cel de-al doilea copil al ei.
Simona Gherghe a născut un băiețel, care a primit nota 10 la naștere, din partea medicilor.
Emoționată, vedeta a postat pe pagina de Instagram prima imagine cu noua minune din viața ei și a soțului Răzvan Săndulescu.

"Tot imi caut cuvintele potrivite, care sa descrie intalnirea cu tine. Magie? Minune? Parca-i prea putin... Dragul nostru Vlad Ioan, ti-ai ales o zi frumoasa, 9 mai, ziua Europei, de-acum si a ta. Ai tipat hotarat si ai luat prima nota de 10 din viata ta! Mami, tati si Ana te iubesc si iti multumesc pentru faptul ca ai venit sa ne-ntregesti! Asta e fericirea", a transmis Simona Gherghe despre micuțul Vlad Ioan.

fara descriere

Când revine vedeta în televiziune

Simona Gherghe a intrat in concediu de maternitate și nu plănuiește să se întoarcă prea curând în platoul emisiunii.
Întrebată de colegi când va reveni la serviciu, fiindcă ea este o persoană importantă în angrenajul show-ului pe care îl moderează, răspunsul a fost unul destul de surprinzător.

Sursele WOWbiz.ro au dezvăluit în premieră că Simona Gherghe a făcut anunțul legat de televiziune! ”Noi ne gândeam că se va întoarce rapid la muncă, la o lună după ce va naște, însă nu va fi deloc așa! Ea a ținut să spună clar că, de data aceasta, va intra din nou în platou show-ului abia din septembrie”, au spus persoane din formatul TV!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate