Simona Halep, imagini cu vila ei de lux de la Constanţa! Uite cât de puţin timp a petrecut sportiva în casa în care a investit 600.000 de euro! VIDEO!

Simona Halep, poze fabuloase cu vila ei de la Constanţa! Aşa arată proprietatea de lux a sportivei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Simona Halep este sportiva care a făcut tenisul din Romania din nou vizibil la nivel mondial, tânăra de 27 de ani fiind în prezent pe locul şapte în clasamentul WTA după ce l-a condus mai bine de un an.

Mai mult decât atât, compatrioata noastră are în vitrină marele trofeu de la Roland Garros, s-a calificat ieri în semifinala turneului Wimbledon 2019 şi, în plus, deţine o avere care se ridică la 28-30 de milioane de euro.

In urma cu doi ani, tânăra a intrat în topul celor mai bogaţi 300 de români şi are deja în derulare afaceri cu potenţial.

Protagonista noastră a cumpărat un hotel din Poiana Braşov, cu aproximativ două milioane de euro, şi a început construcţia unui complex rezidenţial, la malul mării, multe dintre apartamente fiind deja vândute.

Tot în Constanţa, tenismena deţinea o cafenea în care a investit în jur de 600.000 de euro. A închis-o însă şi va ridica, în locul ei, un hotel.

Simona Halep, poze fabuloase cu vila ei de la Constanţa! Lucrările de construcţie a casei s-au finalizat anul trecut!

Ei bine, după cum e lesne de dedus, milionara de 27 de ani ar putea să se stabilească în orice oraş al Pământului şi să aibă un trai de huzur după ce se va retrage din activitate.

Ea a preferat însă să-şi ridice o vilă cochetă la Constanţa, lângă Delfinariu, într-o zonă “pestriţă” a oraşului. Strada respectivă este împânzită cu locuinţe dărăpănate unde locuiesc mulţi cetăţeni rromi, dar porţiunea unde se află proprietatea Simonei este liniştită, cu multă verdeaţă şi vecini cuviincioşi.

Vila impozantă are şi o curte superbă care te face să te gândeşti la un "colţ de Rai". Spaţiul nu este mare, dar e plin de verdeaţă şi de flori multicolore, locul ideal unde să-ţi pui un scaun sau un şezlong şi să te relaxezi ore bune.

Sursele noastre spun însă că Simona a stat, în total, doar câteva zile în casa respectivă, sportiva fiind mereu plecată peste hotare, la turnee. Iar când vine în ţară, preferă să stea la Bucureşti, într-un complex rezidenţial de lux.

Vezi doar pe ştirilekanald.ro imagini cu grădina Simonei Halep, de la Constanţa

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate