Simona Halep își construiește un spital la Constanța! S-a obținut autorizația pentru clinica de recuperare a Simonei! FOTO

Simona Halep își construiește un spital la Constanța, o clinică de recuperare medicală.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Simona Halep își construiește un spital la Constanța, orașul ei natal. “Societatea Cubit SRL, deţinută de tatăl Simonei Halep, investeşte într-o clinică medicală în staţiunea Mamaia. În acest sens, societatea a obţinut de la Primăria Constanţa miercuri, 29 aprilie, certificatul de urbanism pentru „recompartimentare și amenajare clinică de recuperare”, a relatat ziuadeconstanta.ro. La adresa respectivă se află o clinică pe care, probabil, firma tatălui Simonei o va transforma, adăgând etaje suplimentare și corpuri auxiliare.


In articol:

„Însă, actul emis prevede câteva condiţii de care SC Cubit trebuie să ţină cont. Mai exact, au are oligaţia de a respecta reglementările urbanistice aprobate conform HCL nr. 51/2016. Concret, construcţia trebuie să aibă posibilitatea de a asigura stationarea autovehiculelor aferente acestei funcţiuni în incinta parcelelor, în conform normelor în vigoare. Societatea Cubit SRL a fost înfiinţată de Stere Halep în anul 1992 şi se ocupă de restaurante.”, a mai relatat sursa citată. (vezi motivul pentru care Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep)

Citeste si: Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc, donație uriașă anti-COVID-19! ”Am văzut cât e de greu pentru toată lumea”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Simona Halep, în culmea fericirii! Este vorba despre un copil!

Simona Halep își construiește un spital la Constanța. Va ridica și un hotel

Familia Halep, prin fratele Simonei, Nicolae, investeşte şi într-un hotel din Constanța, ce va fi situat în locul cafenelei ce a purtat numele Simonei Halep, SH, situată pe strada Mircea cel Bătrân, închisă acum doi ani. “De asemenea, Nicolae Halep, pentru SC New Concept Imob SRL, a solicitat de la Primăria Constanţa un act de urbanism necesar demolării unui imobil situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105. În locul ei va fi edificat un hotel 2s+P+4e. Mai exact, este vorba despre cafeneaua SH Cafe. Pe data de 27 aprilie, Municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1590 - Desfiinţare imobil existent S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant şi construire hotel 2s+P+4e”, a scris Ziua de Constanța.

Anul trecut, pe data de 18 aprilie, municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1290, care constă în următoarele: „Extindere şi supraetajare cu două niveluri construcţie existentă S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant rezultând imobil s+p+4e servicii cazare cu alimentaţie publică la parter“. Simona Halep a câștigat două turnee de Grand Slam, Roland Garros (în 2018) și Wimbledon (în 2019) și a încasat în carieră premii brute de 36.551. 855 dolari.

Simona Halep își construiește un spital la Constanța. Fiscul vrea să o execute silit

WOWbiz.ro a dezvăluit recent, în exclusivitate, că Simona Halep contestă executarea silită a ANAF. Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep, prin intermediul "Ministerului Finantelor Publice-Agentia Nationala de Administrare fiscala- Directia generala regionala a finantelor publice Galati- Administratia judeteana a finantelor publice Constanta".

Simona a contestat executarea silită la Judecătoria Constanța, dosarul fiind înregistrat pe 19 februarie 2020. Fiscul din Constanța, care e subordonat Direcției din Galați, figurează ca intimat, în timp ce Simona Halep este contestator. Acum câteva zile, însă, pe site-ul portal.just.ro a fost comunicată data primei înfățișări a procesului, 9 iulie 2020. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Veste uriașă pentru Simona Halep! Vedeta tenisului mondial e în culmea fericirii

Afacerea secretă a lui Toni Iuruc! Iubitul Simonei Halep vrea să își deschidă restaurant și hotel, după ce și-a înregistrat mărcile la OSIM!

Rețetă: Vinete umplute cu carne tocată și cașcaval, la cuptor

Simona Halep, iubita perfectă! Ce a pregătit pentru ca Toni Iuruc să uite de carantină Foto

Care este numele real al lui Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep! "Toni" nu apare în buletin, este doar o poreclă primită în adolescență!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies