Stiri

Simona Halep, umilita in celebra Charlie Hebdo! Ce au putut scrie despre ea!

Simona Halep a fost umilita in celebra publicatie franceza de satira Charlie Hebdo. Scriitorul si jurnalistul Dan Alexe a semnalat caricatura injositoare pentru Simona Halep si pentru romani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Simona Halep, umilita in celebra Charlie Hebdo! Ce au putut scrie despre ea!icon photo

"O româncă câştigă Roland-Garros. Halep: "Fier vechi, fier vechi!"" este textul caricaturii umilitoare din Charlie Hebdo.

Caricatura a starnit multa indignare pe retelele de socializare. "Glume proaste, mi-a părut rău de ce li s-a întâmplat, dar....", a scris cineva. "Daca asta e gluma fina, o aluzie pe care o poate face orice nea vasile rasist, doar pentru ca Charlie Hebdo, inseamna ca suntem hipnotizati cu totii", a scris altcineva. Opiniile au fost impartite. Au existat si persoane care au gustat gluma celor de la Charlie Hebdo sau care i-au luat apararea publicatiei. "Din pacate putini cunosc politica editoriala a acelei publicatii si modul lor de a face misto de toti, chiar si de morti sau tragedii !!Cand a fost cutremurul in Italia ,astia au prezentat in morman de pietre cu sange si au titrat....paste italiene !! O mizerie ,dar astia sunt ei !!!", a comentat cineva.

Redactia Charlie Hebdo a fost tinta unui atac terorist la 7 ianuarie 2015. Au murit atunci 12 persoane, printre care celebrii caricaturisti Cabu, Charb si Tignous. Charlie Hebdo fusese vizata, anterior atacului, de mai multe amenintari dupa publicarea unor caricaturi cu profetul Mahomed.

Simona Halep, umilita in celebra Charlie Hebdo! Ce au putut scrie despre ea!

Sursa foto: Dan Alexe

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune