Simona Trașcă, dezvăluiri uluitoare: „Sunt dependentă...”

Simona Trașcă a dezvăluit ce se întâmplă cu ea de câteva săptămâni. De ce boală suferă fosta asistentă TV.

Autor: M.V.

In articol:

Simona Trașcă trece prin clipe cumplite de câteva săptămâni. Aceasta a dezvăluit care este motivul suferinței sale.

Din cauza unui joc online, aceasta a început să aibă probleme cu somnul.

Citeste si: Anca Serea, primele declarații despre cea de-a șasea sarcină

Citeste si: Tragedie în lumea muzicii: „Știm că numele lui va rămâne în istorie”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: O femeie a fost înjunghiată mortal într-un tren din Timișoara! Cine este victima

În 2010, Simona Traşcă a trecut prin acelaşi lucru, iar anul acesta a recidivat. Zilnic, mii de persoane din întreaga lume trec prin astfel de momente din cauza unor dependențe, iar Simona Trașcă li s-a alăturat.

Fosta asistentă TV a dezvăluit ce face în fiecare seară.

Cu somnul am nişte probleme din cauza unui joc. Am o dependenţă, mai nou. De vreo câteva săptămâni.. Eu cred că nu are o vârstă chestia asta. Mi-am descărcat o fermă şi am început să mă joc. Prima oară n-am ieşit din casă vreo trei, patru zile.

N-am putut să dorm, nu-mi era somn. Sunt pe joc! Trebuie să cresc în nivele, să iau bonusuri, să vând lapte, să cumpăr capre.

Am 39 de ani şi mă joc. Nu prea pot să dorm. Am acolo văcuţe, capre, găini, tot felul de chestii. Chiar sunt dependentă de jocul ăsta.", a mărturisit Simona Traşcă în cadrul unei emisiuni TV.

Simona Trașcă nu vrea să-și mai cunoască sora! Uite ce spune despre ea

Simona Trașcă a vorbit despre sora pe care nu a cunoscut-o niciodată.

Simona Trașcă și-a dorit mereu o surioară, dar o situație întortocheată are loc în viața ei: nu a reușit să o cunoască niciodată. În prezent, sora ei locuiește într-o altă țară, ba chiar e măritată și are copii!Simona Trașcă, totuși, a dorit să țină totul secret, pentru a nu-i crea probleme în familie.

„Când eram mică, am aflat că am o soră din partea tatălui. Mi s-a spus că mama fetei stătea pe lângă Bucureşti. Nu am aflat exact zona ca să o caut. Mereu m-am gândit la ea. Toată viaţa mi-am dorit să am o soră. Acum câteva luni m-am întâlnit cu tata şi mi-a spus că a vorbit cu mama fetei şi i-a spus că este căsătorită, are copii, locuieşte cu soţul ei în altă ţară.

Mama ei a spus că nu vrea ca ea să afle că are alt tată. Domnul respectiv ştie că ea nu este copilul lui, dar ea nu ştie că el nu este tatăl ei adevărat. De asta m-am decis să renunţ pentru că m-am gândit că nu pot să fiu egoistă, să-i dau viaţa peste cap. Recent a avut loc conversaţia aceasta între tata şi mama surorii mele. Am renunţat în sufletul meu pentru că nu mi se pare corect să intru în viaţa ei", a spus Simona Traşcă pentru un post tv.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Trașcă nu vrea să-și mai cunoască sora! Uite ce spune despre ea

Ce i-a făcut Iuliana Luciu rivalei sale după ce s-a întors din Asia! Andreea Podărescu, chemată iar în fața judecătorilor

Simona Trașcă a vorbit despre iubit! A mărturisit că e geloasă și posesivă: ”Nu mă interesează ce maşină are pentru că nu fac dragoste cu maşina lui”

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Adevărata revoluție în lumea financiară mondială. Acum, toată lumea vorbește despre asta

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Dezvăluiri-bombă despre AstraZeneca. Ce se ascunde în spatele utimelor decizii privind vârsta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies