Singura imagine de la ziua lui Nuțu Cămătaru! Cum a petrecut ”legenda Bucureștiului” în carantină

Nuțu Cămătaru a împlinit 56 de ani și a organizat un mic eveniment în carantină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nuțu Cămătaru a sărbătorit, în această săptămână, împlinirea vârstei de 56 de ani. ”Legenda” lumii interlope de altădată nu a mai putut petrece fastuos, cu lăutari, așa cum obișnuia pe vremuri și, ținând cont de riforile impuse de autorități pe durata carantinei, a preferat compania familiei și a câtorva prieteni apropiați. 

fara descriere

Evenimentul a fost unul discret și a avut loc la vila pe care ”Tata Nuțu” o deține la Snagov, pe malul lacului. El a suflat în lumânările din tort ținându-și fiul în brațe și având-o în dreapta pe frumoasa lui soție, Claudia ”Brazilianca”.

Citeste si: Fiul lui Nuțu Cămătaru are propria melodie rap: ”Avem milioane multe, Wikipedia, FBI”! Dany e caz unic: nu suportă manelele

Citeste si: Cum a comentat fiul lui Sile Cămătaru gluma cu titlul: ”Suflet mare! Nuțu Cămătaru amână cu două luni tăierile de degete la datornici”

Citeste si: Fiica sexy a lui Sile Cămătaru îşi ironizează rivalele în frumuseţe: “Orice cârpă pusă la uscat crede că se luptă cu vântul”

Sile Cămătaru, fratele lui Nuțu, în închisoare

De la petrecere a lipsit fratele celebru al lui Nuțu, Sile Cămătaru. Acesta a fost condamnat la începutul lunii februarie, definitiv, la 6 ani de închisoare pentru proxenetism. Nuțu Cămătaru, care fusese și el condamnat la 5 ani și 11 luni pentru infracțiuni cu violență, a fost eliberat condiționat în urmă cu un an, pe baza legii recursului compensatoriu.

fara descriere

În prezent, Nuțu Cămătaru pozează într-un tânăr ”pensionar”, care a renunțat definitiv la viața pe care a dus-o până acum și a devenit un familist convins. Char și așa, eliberarea lui a tulburat apele în zona clanurilor interlope, în condițiile în care acesta a fost văzut ca o posibilă nouă amenințare pentru sferele din influență din București.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate