Singura înregistrare cu Florin Salam și fratele lui secret! Neluțu era considerat mai talentat decât fratele lui celebru! ”Regele manelelor” nu a vorbit niciodată despre el

Florin Salam îi datorează cariera fratelui său mai mare, despre care mulți spun că ar fi fost mai talentat decât regele manelelor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Florin Salam are un frate mai mare, despre care puțină lume știe. Neluțu Salam apare destul de rar în public în preajma fratelui său celebru. De asemenea, acesta nu prea își face loc în poze la reuniunile de familie, acolo unde, în primul rând sunt surorile lui Florin. 

fara descriere

Într-o filmare de arhivă realizată cu două decenii în urmă, la o nuntă de țară, Florin și Neluțu făceau pereche pe scenă. Primul doar cu vocea, al doilea și cu acordeonul. Secvențele țin deja de antologia manelelor, iar cei care le-au văzut și au comentat spun că Neluțu era mult mai talentat de Florin. Tot fanii spun că este păcat că Florin nu și-a promovat mai mult fratele.

Citeste si: VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

Citeste si: Florin Salam a făcut anunțul devastator. A fost diagnosticată cu leucemie

Citeste si: Florin Salam tună și fulgeră pe Internet. Roxana Dobre l-a enervat la culme: „Să nu iasă scandal..”

Florin Salam îi datorează cariera fratelui său mai mare

fara descriere

Frații Salam se trag dintr-o familie de lăutari. Unchiul celor doi era un cunoscut acordeonist și la fel tatăl celor doi. Primul care a învățat meserie a fost Neluțu, care i-a transmis mai departe lui Florin plăcerea de a cânta. O vreme, cei doi au mers împreună la evenimente, însă la un moment dat, între cei doi s-a rupt ceva și fiecare a apucat-o pe un alt drum. Și astăzi, Neluțu Salam este un personaj respectat în lumea lăutarilor, însă acesta nu a ajuns nici pe departe la succesul pe care îl are astăzi Florin Salam.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate