Singurul actor român de la Hollywood şi-a cumpărat un apartament de peste 3 milioane de dolari la New York! Locuinţa cu etaj a lui Sebastian Stan are aproape 2.000 de metri pătraţi!

Fanii lui Sebastian Stan trebuie să afle că singurul actor român de la Hollywood şi-a cumpărat un apartament în SUA.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curând, singurul actor român de la Hollywood şi-a cumpărat un apartament la New York. Sebastian Stan locuieşte în acest oraş de pe vremea copilăriei, când a emigrat în SUA alături de mama sa. O dată cu succesul formidabil ca actor, Sebastian Stan şi-a permis să îşi cumpere un apartament într-un cartier select, Soho, într-o clădire istorică ce a fost construită în 1920. (vezi cine e românul care a filmat cu Silvester Stallone)

Citeste si: E frumusel foc, sexy si are mare succes la Hollywood! Sebastian Stan traieste din 1993 in SUA, dar vorbeste foarte bine romaneste! S-a intristat cand a vorbit despre moartea bunicii lui de la Constanta! VIDEO

Citeste si: Un film în care joacă un român, pe primul loc în Statele Unite

Citeste si: Romanul Sebastian Stan a devenit star la Hollywood! In ultimul sau film il calareste una dintre cele mai sexy femei din lume!

Singurul actor român de la Hollywood şi-a cumpărat un apartament. Sebastian Stan s-a născut la Constanţa

Locuinţa lui Sebastian Stan ocupă două etaje, are scară interioară, iar pe site-urile de imobiliare este evaluată la 3,35 milioane de dolari. Sebastian Stan este un actor american de origine română, născut la Constanţa. El cunoscut pentru rolul său, James Buchanan Barnes, poreclit "Bucky", mai târziu supranumit ca "The Winter Soldier" din faimosul Univers Cinematic Marvel. În filmografia lui se regăsesc predominat rolurile de tip secundar. A jucat alături de actori ca Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în filmul Black Swan (2010), Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson  în trilogia de filme Captain America.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: