Sinucidere din dragoste la 67 de ani. Cum şi-a pus capăt zilelor un pensionar, după ce a fost părăsit

Un bărbat de 67 de ani din municipiul Botoşani s-a sinucis din dragoste. Acesta era îndrăgostit de o ucraineancă mai tânără cu 10 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

După o relaţie de scurtă durată, femeia a decis să se despartă. Un bărbat de 67 de ani ce locuia într-o garsonieră din municipiul Botoşani s-a sinucis în acest weekend. Botoşăneanul a ales o metodă brutală, înjunghiindu-se cu un cuţit în zona pieptului, scrie Adevărul.

Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, de un nepot, venit în vizită. Botoşăneanul locuia singur de mulţi ani şi se pare motivul sinuciderii a fost o despărţire. Mai precis, botoşăneanul ar fi avut de câteva luni o relaţie cu o ucraineancă, mai tânără cu 10 ani.

Aceasta a locuit o vreme cu bărbatul şi ar fi făcut planuri de căsătorie. După un voiaj la mare, în această vară, femeia a decis să se despartă şi să plece acasă. Bărbatul nu ar fi putut trece peste această despărţire şi s-a sinucis. Poliţia anchetează acest caz.

Sursa foto: gazetabt.ro

Elev de 17 ani găsit mort într-un liceu din Miercurea Ciuc!

Un elev în vârstă de 17 ani a fost găsit vineri mort în sala de meditaţii a unui liceu din Miercurea Ciuc, cu o plagă înţepată la nivelul inimii, medicii de la Serviciul de Ambulanţă afirmând că ar fi vorba de o sinucidere.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat pentru Agerpres că un echipaj cu medic a fost solicitat pentru a interveni în cazul unui copil de 17 ani, care ar fi încercat să se sinucidă şi şi-a tăiat venele.

Ajuns la faţa locului, echipajul a constatat că elevul era decedat, căzut cu faţa în sus şi avea o plagă înţepată la nivelul inimii.

"Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că e adevărat că e vorba de o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul", a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate