WOW

Sinucidere sau crima? Un roman din Italia, tata a trei copii, a fost gasit cu un cutit infipt in piept

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Sinucidere sau crima? Un roman din Italia, tata a trei copii, a fost gasit cu un cutit infipt in piept

Un barbat roman, care traia in Italia cu sotia si cei trei copii, a fost gasit fara viata, cu un cutit infipt in piept.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit chiar de catre sotia lui, in locuinta lor din Veneto, provincia Verona. Sotia romanului s-a intors acasa sambata seara si l-a gasit pe barbat intins pe pat, cu fata in sus si cu o lama de cutit infipta in piept. Femeia a chemat imediat salvarea, insa medicii nu au putut sa mai faca nimic pentru barbat, decat sa constate decesul si sa anunte carabinierii, care au demarat o ancheta.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune