Situație incredibilă! Un apartament de lângă Bucureşti a fost închiriat, în aceeaşi zi, de 30 de familii! Cum a fost posibil

Situație incredibilă! Un apartament de lângă București a fost închiriat, în aceeași zi, de 30 de familii!

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Persoanele care au închiriat apartamentul au plătit chiria în avans, fără să știe unele de altele. Niciuna dintre ele nu a apucat să se mute în apartament.

Bărbatul care le-a închiriat apartamentul este acum acuzat de înșelăciune, el încasând aproape 25.000 de euro pentru apartamentul pe care l-a închiriat de 30 de ori.

El a luat de la fiecare persoană căreia i-a închiriat, în avans, chiria de 3 ori, în total 3.900 de lei de la fiecare. Apartamentul este situat în Popești-Leordeni.

Păgubiții ar fi trebuit să se mute pe 15 august în casă, dar de atunci cei care i-au dat banii nu au mai dat de el. "S-a împlinit data de 15 august, şi am primit un filmuleţ video în care se arăta că s-ar fi inundat apartamentul şi apoi explicaţiile de rigoare că trebuie să se ocupe să repare. Am zis ok, aşteptăm până la 1 septembrie. Am aşteptat până la 1 septembrie, după care au urmat din ce în ce şi alte amânări", a mărturisit o victimă, potrivit observator.tv.

"Spunea că el a dat ţeapă oamenilor, să ne luăm gândul de la bani, că nu el este proprietarul locuinţei şi nici să nu îl dăm la Poliţie, sau să mergem la el acasă, pentru că se va sinucide", a fost explicația pe care le-a dat-o el victimelor, mai notează sursa citată.  

 

Sursa foto: captura video Observator

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate