Slujbă cu peste 200 de oameni la Catedrala Mântuirii Neamului, în plină pandemie de coronavirus. Polițiștii au venit la fața locului

Polițiștii au intervenit la slujba organizată la Catedrala Mântuirii Neamului, după ce peste 200 de persoane și-au făcut apariția.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Slujbă cu peste 200 de oameni la Catedrala Mântuirii Neamului
Slujbă cu peste 200 de oameni la Catedrala Mântuirii Neamului


In articol:

În urmă cu puțin timp, la slujba de sâmbătă de la Catedrala Mântuirii Neamului, peste 200 de oameni s-au adunat să se roage. Nu numai că nivelul de expunere a fost unul foarte mare, dar credincioșii au venit fără măști de protecție.

După ce mai multe imagini au circulat pe rețelele de socializare, localnicii au apelat la poliție. Oamenii legi și-au făcut apariția șa fața locului, fiind echipați cu măști medicinale, potrivit Cancan.ro.

Slujbă cu peste 200 de oameni la Catedrala Mântuirii Neamului
Slujbă cu peste 200 de oameni la Catedrala Mântuirii Neamului

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Deși este interzis, martorii susțin că erau peste 200 de persoane la slujbă

În jurul orei prânzului, în curtea catedralei se aflau peste 200 de oameni pentru a asculta slujba. După ce au apărut polițiștii, credincioșii împreună cu preoții au început să strângă și să elibereze zona.

Citeste si: Coronavirus România. Bilanțul a urcat la 367 de persoane infectate

Citeste si: Măsurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri şi cele de protecţie socială în contextul pandemiei de coronavirus au intrat în vigoare

Citeste si: Lotul național de scrimă a intrat în contact cu sportivi bolnavi de COVID-19, la Cupa Mondială de la Budapesta

„A venit miliția la Catedrala Mântuirii. Eh, după ce au venit polițiștii s-a lăsat mai nasol: au început și cu cântece. Nu-i mai văd pe polițiști, dar probabil se împărtășesc, că stau ascunși de vreo 15 minute (cu sonor). L.E.: Polițiștii cu măscuțe au plecat. Petrecerea continuă!!!! Gata, strâng și popii sculele. Enoriașii au rămas pe loc, sunt dezamăgiți că n-au apucat să cânte toți, la final, Enter Sandman” este mesajul unui internaut pe pagina lui de Facebook.

Amintim că secretarul de stat Raed Arafat a anunțat miercuri, 11 martie, că activitățile culturale, religioase, științifice și de divertisment cu peste 100 de persone sunt interzise până la data de 31 martie. (Citeste si: Caz revoltător în Bihor! O femeie care a făcut un accident vascular în Anglia nu e primită acasă de familie, căreia îi e frică că e infectată cu coronavirus!)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Bălan, strigăt de ajutor către fanii ei: „A trecut deja prin prea multe...”

Adelina Pestrițu a izbucnit în lacrimi pe internet. Care este motivul: „Vinovată este...”

Lora, aflată în izolare în Bali, nu poate trece peste moartea mamei ei: „Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii lângă mine..”

Vica Blochina, aflată în carantină, a ajuns la perfuzii. Ce s-a întâmplat cu fosta balerină

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies