Smaranda, tanăra de 17 ani răpusă de cancer, i-a lăsat mamei sale o scrisoare emoţionantă înainte de moarte: "Mă întâlnesc cu Dumnezeu şi vă aştept acolo"

Autor: A.N.C.
 
Smaranda, adolescenta cu mesajul viral de la protestele din Piaţa Victoriei, din februarie 2017, a murit în luna octombrie a acestui an. 
 
Smaranda a devenit cunoscută în urma protestului din 2017, fiind fotografiată cu o foaie pe care scria că a chiulit pentru a participa la protest. Tanara a fost rapusă de cancer, însă înainte de moarte i-a scris o scrisoare emoţionantă mamei sale. 
 
„Mami,
 
Să ştii că sunt foarte mândră că sunt fiica ta. Îţi mulţumesc pentru toată dragostea ta şi pentru îmbrăţişări şi pentru grijă. Poate că nu am petrecut destul timp împreună, dar cel petrecut a fost extraordinar. Acum trebuie să ai grijă de tine, să poţi avea grijă şi de restul. Te-am văzut tristă, te-am văzut fericită, te-am văzut obosită sau liniştită. Cel mai bine îţi stă liniştită. Şi poţi să fii liniştită gândindu-te că şi eu sunt. Voi nu mă credeţi, dar eu ştiu şi nu vreau să vă supăr. Ştiu că o să mor. Şi nu-i nimic acum.
 

 

 
Nu mi-e frică.
Aşa că să nu fi supărată. Mă întâlnesc cu Dumnezeu şi vă aştept acolo. Până atunci, trebuie să ai grijă de tine. Şi de tati, de Ioana, de Mircea şi de Daria. Şi să desenezi, mami! Trebuie să te întâlneşti cu Daria şi cu Ioana, să vă duceţi la un salon sau acasă. Ioana se pricepe, să o laşi să-ţi facă ce vrea, da?
 
Mami, cancerul şi moartea nu sunt aşa de rea.
Mi-am dat seama cât de mult mă iubiţi şi asta e tot ce-şi poate dori cineva: iubire. Şi o să aibă grijă Zizi şi Doru de mine. O să mă răsfeţe! Mami, să nu vă mai certaţi! Fiecare cu treburile lor, da? Şi dacă vă mai supăraţi unul pe altul, o să vă bântui! Te iubesc mult, mami şi îţi promit că sunt bine. Dacă ţi se face dor de mine, du-te la un concert cu Mircea sau desenează şi fă-i lasagna lui Tomiţă!
 
Smaranda”, a scris tânăra.
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Porsche Cayenne, scos la licitaţie cu 4.700 euro de ANAF! Licitaţia are loc la mijlocul lunii ianuarie

VIDEO / I s-a FĂCUT RĂU la UN EVENIMENT! Carmen de la Sălciua, la un PAS DE LEŞIN! Medicii au intervenit de urgenţă

Fanii îi vor pe Dragnea şi Dăncilă la Exatlon 3! Cele mai amuzante propuneri pentru viitorul sezon al show-ului

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Calendar Ortodox 16 mai 2021. Cei mai mari sfinți pe care i-a dat Moldova

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Începe un nou război mondial? Prima putere nucleară care i-a declarat război Israelului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies