Vedete

Smiley a dat în judecată Poliţia Locală iar dosarul a ajuns la... iubita fratelui său! Moment de stupoare în instanţă! | EXCLUSIV

Moment de stupoare la Judecătoria sectorului 3, la procesul pe care Smiley l-a intentat Poliţiei Locale Bucureşti prin firma lui de producţie muzicală.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Smiley a dat în judecată Poliţia Locală iar dosarul a ajuns la... iubita fratelui său! Moment de stupoare în instanţă! | EXCLUSIVicon photo


Procesul prin care Smiley contestă o banală amendă primită de la Poliţia Locală Bucureşti a început cu un moment de derută, după ce judecătoarea repartizată să soluţioneze cauza a cerut să fie schimbată. Mihalea Cristina Lică, magistratul care ar fi trebuit să judece dosarul ”HaHaHa Production vs Poliţia Locală” a făcut o cerere de abţinere pe motiv că are... legături personale cu patronul companiei.


Mai precis, judecătoarea este iubita fratelui lui Smley, Filip, un lucru la care nimeni nu se aştepta în momentul în care dosarul a fost repartizat aleatoriu acesteia. În aceste condiţii, femeia a solicitat, pe bună dreptate, să se abţină, cererea fiindu-i admisă iar dosarul ajungând la un alt judecător. În prezent, procesul a ajuns la faza administrării probelor, următoarea înfăţişare urmând să aibă loc la sfârşitul acestei luni.

Firma lui Smiley are o cifră de afaceri de 1,6 milioane euro, dar contestă o amendă


La începutul acestei luni, firma lui Smiley a contestat în instanţă două plângeri contravenţionale aplicate firmei HaHaHa Production de către Primăria Municpiului Bucureşti prin Poliţia Locală în data de 5 iunie 2018. Amenda a fost primită la câteva zile după concertul anual pe care Smiley l-a organizat la Arenele Naţionale din Bucureşti. Nu ştim cât de mare a fost amenda primită de Smiley, cert este că firma acestuia a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 7,7 milioane de lei (1,6 milioane euro).


Mihaela Cristina Lică este judecător de drept civil la Judecătoria Sectorului 3 de la începutul anului 2017. Anterior, ea şi-a efectuat stagiatura la Judecătoria Ploieşti. Relaţia cu fratele lui Smiley a început pe vremea când aceasta era încă studentă.   

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune