Smiley, drama din spatele unei piese celebre pe care a compus-o: „Tata suferise un atac cerebral și...”

Smiley a făcut declarații emoționante în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici.

smiley
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Smiley a trecut printr-un moment dificil în familia da, despre care a aflat foarte târziu. Celebrul cântăreț se afla în Statele Unite ale Americii atunci când a primit un telefon de la mama sa, care l-a pus pe gânduri. Artistul a aflat că tatăl său a suferit un atac cerebral, iar totul s-a întâmplat cu două-trei săptămâni înainte să afle.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună.

Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună. După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri”, a declarat Smiley, în timpul podcast-ului.

Citeste si: Bat clopotele de nuntă pentru Smiley și Gina Pistol! Ce dezvăluiri bombă a făcut artistul: „Nu exclud căsătoria”

Smiley a declarat că, în timp ce plângea, singura lui modalitate de a se calma a fost să scrie versuri. Drama familiei sale a stat în spatele inspirației pentru piesa „Confesiune”.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: ”Scrie, scrie, scrie!”. Dar așa, de nicăieri.

Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: ”Imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a recunoscut Smiley.

smiley
Smiley a compus o piesă după ce tatăl său a suferit un atac cerebral [Sursa foto: Instagram]

Secretul pe care Smiley speră că fiica lui nu îl va afla vreodată: „Cu câte fete am...”

Damian Drăghici l-a pus pe Smiley într-o ipostază neașteptată în timpul interviului. „Ce nu ai vrea să afle niciodată copilul tău despre tine?”, l-a întrebat acesta. Răspunsul pe care artistul l-a dat a stârnit hohote de râs. „Cu câte fete am fost înaintea lu' maică-sa”, a fost răspunsul pe care Smiley l-a dat cu zâmbetul pe buze.

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți pentur prima dată în această lume. Blondina va aduce pe lume o fetiță, iar cei doi s-au pregătit intens pentru noul capitol din viața lor.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sylar, mentalistul care l-a folosit pe Smiley drept asistent la Românii au Talent, sezonul 11. Alexandra Dinu: ”Ești foarte carismatic”

Smiley, declarații emoționante înainte ca Gina Pistol să nască: ”Este unul dintre atuurile relației noastre”

Gina Pistol le cere ajutorul internauților: „Este o boală rară pentru care există tratament, însă...”

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

România devine o adevărată FORȚĂ în Europa. Cea mai puternică publicație de business a făcut anunțul

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Interviul așteptat de toata Planeta! Cât de tare va lovi Meghan în Casa Regală FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies