Smiley, fotografie emoționantă, alături de fiica lui. Cum a fost surprins artistul, în preajma micuței Josephine?

Cântărețul a publicat o fotografie rară cu fetița lui, în care o strânge puternic în brațe.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, de când a devenit tată. Chiar dacă artistul și partenera sa, Gina Pistol, au ales să nu dezvăluie în mediul online chipul fetiței lor, acesta nu ferește să le arate fanilor că este un tătic responsabil, care se implică în creșterea copilului.

Citeste si: Gina Pistol a recunoscut. Partenera lui Smiley a fost înșelată cu una dintre cele mai bune prietene: "Spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele"

Smiley, fotografie emoționantă cu Josephine

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și se bucură de un real succes, în rândul publicului. Cu toate acestea, solistul a încercat întotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. De când a devenit tată, însă, iubitul Ginei Pistol se mândrește peste tot cu fetița lui.

Smiley se mândrește peste tot cu fiica lui

Smiley și fiica lui, Josephine

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Recent, Smiley a publicat pe rețelele de socializare o fotografie rară alături de micuța Josephine, cu care i-a emoționat pe cei de acasă.

În imaginea postată, cântărețul își strânge puternic fiica la piept, semn că este un bărbat împlinit, de când și-a întemeiat o familie.

Smiley și Gina Pistol au împreună o fiică de 8 luni

Smiley și Gina Pistol, alături de fiica lor, Josephine

[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol, gânduri pentru fiica ei

Gina Pistol a declarat recent că își dorește să îi ofere o educație exemplară fiicei ei. De aceea, vedeta și iubitul ei s-au gândit ca pe viitor să nu o răsfețe prea mult pe Josephine, din punct de vedere material: "Nu vreau financiar să-i ofer foarte multe.

Sau să nu-i dau. Vreau să găsim echilibru. Când îi oferi prea multe, material, încerci să umpli un gol, nu este OK. Andrei gândește la fel ca mine.

Citeste si: Gina Pistol a surprins-o pe Josephine în timp ce îl privea pe Smiley, la TV. Ce reacție a avut micuța când și-a văzut tatăl?

Să vedem ce va mai fi când va crește.

Încercăm să fim noi doi echilibrați, să învățăm copilul să facă diferența, ce e bine, ce e rău, să sperăm că va alege calea bună. Nu vreau să crească într-un bol de cristal.", a povestit Gina Pistol, în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies