Smiley, gest emoționat pentru un băiat hărțuit de colegi! Ce a făcut artistul

Smiley i-a făcut o surpriză uriașă unui băiat de 13 ani hărțuit de colegii lui de clasă. Celebrul artist a venit în clasa acestuia chiar de ziua băiatului.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Smiley a sosit în clasa respectivă cu un tort pentru băiat și le-a ținut colegilor lui de clasă un discurs emoționant. Fenomenul de "bullying" este, din păcate, tot mai răspândit în școlile din România.

„Toate vorbele urâte pe care vi le spuneți între voi vă vor costa pe toți mai târziu. Iar sfatul meu este să fiți oamenii pe care vă doriți să îi întâlniți. Oameni care să vă spună: <Salut, ce mai faci? Ești bine?>. Aveți grijă ce vorbe spuneți, aveți grijă ce fel de fapte faceți, pentru că toate se vor întoarce înapoi, la un moment dat în viața asta. Aveți grijă unii de ceilalți”, le-a transmis Smiley elevilor.

Emi, un băiat în vârstă de 13 ani, este una dintre victimele fenomenului de "bullying". Băiatul are ADHD și probleme de vedere, iar unii dintre elevi îl acuză că este avantajat de profesori. Smiley a făcut gestul emoționant după ce mama lui Emi i-a scris și i-a povestit prin ce trece băiatul ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate