Smiley, implicat intr-un grav accident in judetul Ilfov! A intrat cu masina intr-un pom: "Masina e grav avariata, eu sunt bine"

Smiley a fost implicat astazi in jurul orei 12:00 intr-un accident rutier in judetul Ilfov. El a intrat intr-o alta masina in timp ce circula pe DN3, in orasul Pantelimon, in apropierea locuintei sale.

Distribuie pe:

##VIDEO7200##

fara descrierefara descrierefara descriereAutoritatile au ajuns la fata locului pentru a stabili cauzele producerii impactului. Se pare ca artistul nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata lui si a intrat in ea. Impactul a fost unul destul de grav intrucat airbagul SUV-ului pe care il conducea fostul iubit al Laurei Cosoi a sarit.

"Accidentul a avut loc la km 8 pe DN3. Andrei Maria (nr.r Smiley) venea de la Branesti spre Bucuresti si nu a pastrat distanta  regulamentara fata de o dubita si a intrat in ea, dupa care a ricosat intr-un pom. Nu sunt victime, doar masinile avariate" a declarat Politia Ilfov pentru WOWbiz.ro.

Smiley ne-a asigurat ca se simte bine si a recunoscut ca a fost implicat intr-un accident rutier.

"Da, este adevarat! Am avut un accident, dar sunt ok" ne-a asigurat artistul.

"Am incercat sa evit masina din fata mea, si m-a proiectat direct in pom. Masina este tare afectata, m-am speriat un pic, sunt bine sanatos, ceea ce nu pot spune si despre masina. Bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav. Am crezut ca e o zi obisnuita, dar na... A venit politia repede ca era aici aproape, m-am controlat sa vad daca sunt bine si apoi am iesit din masina. A fost un moment de neatentie, nu am reusit sa franez la timp. Am asigurare, sunt in regula din punctul asta de vedere, e primul accident de genul asta din viata mea, in rest am mai zgariat masina, dar nimic grav" a spus artistul la RTV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate