Smiley și Claudia Pavel, amor în secret! Prima declarație a cântăreței despre relația lor

Declarație Claudiei P0avel după ce

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Smiley și Claudia Pavel sunt doi artiști foarte cunoscuți în România. Puține persoane își amintesc, însă, despre colaboarea dintre cântăreți.

Trupa Simplu, din care Smiley făcea parte, a înregistrat alături de Claudia Pavel, cunoscută atunci sub numele de Cream, piesa „Jumătatea ta” compusă de Marius Moga. Asta se întâmpla în urmă cu 16 ani, iar la momentul respectiv s-a speculat că ceea ce ar fi trebuit să fie doar o colaborare profesională s-a transformat în ceva mai mult și ei s-ar fi cuplat în secret. Ei nu au confirmat, însă, relația.

Citeste si: Prima reacție a lui Liviu Vârciu după ce Adelina Pestrițu a anunțat că se căsătorește cu Virgil Șteblea! A făcut și el un anunț

Citeste si: Deea Maxer a făcut primele declarații despre sarcină! Cum arată burtica ei: „Hai că încă nu se vede”

Citeste si: Mihaela Rădulescu, declaraţii incredibile despre colegul ei! Uite ce a putut să spună despre Cristian Bozgan!

fara descriere

Reacția Claudiei

În anul 2014 povestea a reieșit la suprafață și Cream a fost întrebată despre relația ei cu Smiley. Ea a negat faptul că între ea și artist ar fi existat o apropiere intimă. „Au fost niște suspiciuni ale presei”, a declarat cântăreața pentru Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate