Vedete

Smiley si Gina Pistol, pregatiti sa faca marele pas!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Smiley si Gina Pistol, pregatiti sa faca marele pas! icon photo
De mai bine de jumatate de an, Smiley si Gina Pistol traiesc impreuna o poveste de dragoste, pe care au incercat din rasputeri sa o tina departe de lumina reflectoarelor.


In ciuda controverselor din jurul relatiei lor si mult speculatele tatonari dintre Smiley si Ana Baniciu, iata ca relatia lor infloreste de la o zi la alta.
Potrivit apropiatilor, cei doi au facut pasul cel mare si locuiesc acum impreuna.”Ei chiar se iubesc şi nu este o iubire adolescentină, ci foarte matură, aşezată. Da, Gina s-a mutat la Smiley şi sunt mai uniţi ca niciodată. Aceasta a fost modalitatea lui de a-i arăta ei că are intenţii cât se poate de serioase. După episodul cu Ana Baniciu, sunt convins că Smiley nu are ochi decât pentru Gina,” a mărturisit un apropiat al lui Smiley, pentru Cancan.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune