Smiley și Gina Pistol, viitori părinți? Cântărețul a dat din casă: „Suntem...”

Smiley trăiește o poveste de iubire cu Gina Pistol de câțiva ani, iar acum a vorbit pentru prima dată despre nuntă și copii. Când vor face pasul cel mare?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Smiley și Gina Pistol, viitori părinți? Cântărețul a dat din casă: „Suntem...”


In articol:

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, iar de când au aflat că sunt împreună, fanii au fost curioși de două lucruri: când vor face nuntă și când vor deveni părinți. Încă de când a început povestea lor de iubire, cei doi au hotărât să fie extrem de discreți în ceea ce privește viața lor intimă și nu au oferit amănunte din cuibușorul lor. 

Smiley a vorbit pentru prima dată despre nuntă și copii

După mai multe întrebări pe acest subiect, Smiley a decis să răspundă curiozităților și a vorbit pentru prima dată despre nuntă și copii. 

"Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta.

Smiley și Gina Pistol, viitori părinți? Cântărețul a dat din casă: „Suntem...”

Citeste si: Bogdan Mocanu a rupt tăcerea. Prima reacție după despărțirea de Andra Volos: „Nu mă mai...”

Citeste si: Vulpița îl vrea înapoi pe Viorel? A fugit desculță după soțul ei, iar ce a urmat întrece imaginația

Citeste si: Iulia Albu s-a măritat!? Cine este bărbatul cu care și-a refăcut viața: "Eu și soțul meu am..."

Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile", a declarat Smiley pentru Libertatea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate