Soacra Simonei Halep, scandal cu o firmă de pază! A refuzat să plătească o factură de 770 de lei! EXCLUSIV

Soacra Simonei Halep a ajuns într-o situație deloc confortabilă. Femeia a ajuns la tribunal pentru că nu a plătit o sumă exterm de mică.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Cu puțin timp înainte de petrecerea la care familiile Halep și Iuruc s-au cunoscut oficial, viitoarea soacră mare a trebuit să rezolve o situație mai puțin plăcută.

Mama lui Toni Iuruc a pierdut procesul cu firma de pază. Cât trebuie să plătească?

Genica, mama lui Toni Iuruc a fost convocată la Judecătoria Sectorului 3 în calitate de administrator al unei societăți care are ca obiect de activitate închirierea de spații comerciale. Femeia a fost dată în judecată pentru o sumă jenantă pe care aceasta refuzase s-o plătească deși depășise cu doi ani scadența.

Citeste si: Cați bani a făcut Toni Iuruc în 2020: venituri modeste, conturi aproape goale! Ce afacere deține familia viitorului soț al Simonei Halep? EXCLUSIV

Firma administrată de soacra Simonei Halep a fost chemată la proces de către o societate de pază care avea o factură neachitată în valoare de doar 770 lei. Nu este foarte clar de ce femeia a refuzat să plătească banii respectivi, mai ales că firma pe care o deține are încasări destul de bune în fiecare an.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Citeste si: Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc în mare secret! Primele imagini de la fericitul eveniment

Judecătorii au dat dreptate firmei de pază și au decis că societatea familiei Iuruc va trebui să plătească nu doar suma datorată ci și penalități de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere, de la data scadenței facturii și până la data achitării.

De asemenea, mama lui iuruc va trebui să scoată din conturi alți 570 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. Decizia este executorie, însă cu drept de apel în maxim 30 de zile de la data comunicării.

Soacra Simonei are un bloc în Băneasa

WOWbiz.ro a dezvăluit că soacra Simonei Halep deține o afacere extrem e bănoasă. Ea are mai multe spații în Capitală pe care le închiriază diverselor companii care au nevoie de sediu.

Femeia deține inclusiv un bloc în Băneasa, în apropiere de Grădina Zoologică iar în urmă cu mai mulți ani a administrat Clubul Francez, cel mai select local din Capitală la vremea respectivă.

Simona Halep
Simona Halep vrea să-și întemeieze o familie

Totuși, afacerile familie Halep nu se pot compara nici pe departe cu veniturile Simonei Halep, care a ajuns anul acesta la peste 35 de milioane de dolari doar din tenis. Sportiva câștigă câteva milioane pe an și din contracte de publicitate. O parte din bani i-a investit în afaceri imobiliare și în industria hotelieră, iar investitțiile au început deja să fie profitabile, cel mai bun exemplu fiind cartierul de blocuri ridicat la Mamaia Nord de fratele Simonei Halep.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viața amoroasă a lui Toni Iuruc, cel care urmează să-i devină soț Simonei Halep. Omul de afaceri a mai fost căsătorit în trecut

Cum a făcut Simona Halep un milion de euro, în plină pandemie, fără să joace tenis! Afacerea familiei campioanei a explodat! EXCLUSIV

Simona Halep, dezvăluiri neașteptate din viața privată! Le-a arătat fanilor o latură ținută ascunsă până-n prezent: ”Învăț să mă iubesc”

Horoscop Zilnic Marți 28 Septembrie 2021: Taurul se va simţi deosebit de înviorat şi va căuta experienţe care îl vor face să se simtă proaspăt şi plin de energie

Alertă la granița cu România! ARMATA a intrat pe fir! Suntem la un pas de RĂZBOI

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu toți

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies