Soc! Ce s-a întâmplat cu părinții lui Ion Surdu în momentul în care ”faimosul” le-a bătut la ușă ”Timp de 15 minute, tata nu și-a revenit”! EXCLUSIV

Ion Surdu a ajuns acasă cu trofeul Exatlon, însă nu a vrut să își anunțe părinții!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Ion Surdu a câștigat finala Exatlon la masculin, sezonul 3! Considerat de la început principalul candidat la trofeu, luptătorul MMA nu și-a dezamăgit fanii și, după cinci luni de luptă, a ieșit învingător.

La întoarcerea acasă însă, ”faimosul” a decis să nu își anunțe familia. ”Am dorit să fac lucrurile în felul meu, să fiu un om al surprizelor frumoase. În atari condiții, am acționat conform felului meu de a fi”, a povestit sportivul la ”Ștafeta mixtă”, difuzată live pe facebook-ul WOWbiz.ro.

Citeste si: Jador, declarații incendiare în fața Siminei: „Dacă apucai să faci cu mine, vedeai numai Jador...”

Citeste si: Roxana, criză de nervi la „Puterea dragostei” Și-a făcut bagajele și a plecat cu Iancu

Citeste si: Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu au desfiinţat ţinuta purtată de Nicoleta Nucă: "Hangiţă obosită!"

fara descriere

Ion Surdu și-a surprins părinții după finala Exatlon! ”Nu am dat nici măcar un telefon”

Felul în care Ion Surdu și-a surprins părinții după finala Exatlon a fost unul care a dus la amuzament, dar și la multă uimire. În premieră pentru WOWbiz.ro, el avea să povestească întâlnirea cu cei apropiați. ”Ai mei nu locuiesc la Cluj, ci în străinătate, așa că, am luat avionul și m-am dus direct la ei. Nu am dat nici măcar un telefon! Am sunat la ușă și am așteptat să îmi răspundă. Ce să vă zic...În clipa în care am intrat în casă, lumea era total interzisă. Timp de 15 minute, tata nu și-a revenit! Se uita la mine, culmea, la televizor! Mama în schimb, mă trăgea de barbă și se întreba dacă sunt eu sau doar o iluzie. Pe mine, m-a amuzat situația, dar părinții au fost copleșiți, motiv pentru care, data viitoare, nu am să mai procedez la fel. Nu doresc să le creez probleme cu inima. Am să îi anunț când vin”, a declarat ”faimosul” la ”Ștafeta mixtă”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate