ȘOC după șoc în căsnicia Biancăi Drăgușanu! Diva și-a anulat nunta cu Alex Bodi?! Totul după scandalul de agresiune din urmă cu câteva zile! ”Ar putea pierde și avansul”

Bianca Drăgușanu pare să bată în retragere în relația cu Alex Bodi! Apropiații susțin că ar fi suspendat pregătirile pentru nuntă

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Situația se complică în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi! Astfel, după scandalul uriaș de săptămâna trecută, atunci când fosta prezentatoare TV ar fi fost agresată de soț în parcarea unui restaurant, acum, ea pare să

renunțe să îmbrace rochia de mireasă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în secret!

Pe 1 august, Bianca Drăgușanu a devenit din nou soție cu acte în regulă. La câțiva ani de când a spus "Da" pentru prima dată, pentru a deveni doamna Slav, frumoasa blondă și-a găsit iarăși bărbatul potrivit, sau cel puțin așa a considerat diva în acel moment! Drept dovadă, în mare secret, ea și-a oficializat relația cu Alex Bodi, în fața unui ofițer al Stării Civile.

În ciuda divergențe, certurilor și despărțirilor din ultimele luni, Bianca s-a împăcat cu Bodi, fiindcă a realizat atunci că sunt potriviți unul pentru celălalt și că își doresc o familie împreună. O concretizare a faptului că că Bodi părea să fie sufletul său pereche, drept dovadă și aseamănările cu el din multe ipostaze: de la culoarea ochilor, anumite trăsături fizice și până la trăsăturile de caracter și apetența pentru lux și stil. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații! Cum comentează soțul Biancăi ce s-a întâmplat între ei

Citeste si: Alex Bodi, despre scandalul cu Bianca Drăgușanu: „O să iau avocat și o să plătească...”

Citeste si: Bianca Dragușanu în lacrimi după scandalul cu Alex Bodi! AVEM CELE MAI TARI IMAGINI ALE MOMENTULUI! Primele fotografii dupa scandal! Plansete, reprosuri și săruturi pasionale!| VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu și-a programat și petrecerea de nuntă

În consecință, până la a ajunge un cuplu legal, nu a mai fost decât un pas! Bianca și Bodi au fost cu alți doi prieteni la primărie și s-au căsătorit în mare taină.

Mai mult decât atât, imediat au apărut și bârfele că vedeta și soțul ei ar fi stabilit și data nunții!  ”Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București! Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”,  au dezvăluit, în premieră pentru WOWbiz.ro, persoane din lumea mondenă, în urmă cu două săptămâni.

Bianca Drăgușanu și-a anulat nunta cu Alex Bodi? Vedetei nu i-a trecut supărarea pe soț?

Din păcate, după problemele pe care le-a avut cu Alex Bodi miercurea trecută, Bianca Drăgușanu și-a anulat nunta cu Alex Bodi, sau cel puțin așa susțin alte surse din preajma frumoasei femei. ”Totul s-a schimbat de câteva zile. Bia a sistat pregătirile, fără să stea pe gânduri. Ar putea pierde și avansul dat la local dacă nu se decide ce o să facă legat de petrecere. Deocamdată, nu i-a trecut supărarea definitiv, chiar dacă pare că s-a împăcat cu Alex. Vom vedea ce se va întâmpla”, au povestit persoane apropiate.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies